Antena 1 renunță definitiv la ”Acces direct!” Emisiunea a fost ”regina” audiențelor dar și a amenzilor

Antena 1 renunță definitiv la ”Acces direct”, în ciuda audiențelor pe care emisiunea tabloid le-a înregistrat. Inițial, oficialii postului au negat că producția va fi mutată pe Antena Stars, postul de divertisment al televiziunii.

”Acces Direct”, regina audiențelor la Antena 1 din ultimii 14 ani, dar și a amenzilor (cel mai probabil principalul motiv al deciziei șefilor postului), a putut fi văzută în ultimele două luni pe Antena 1, prima parte, iar cea de-a doua pe Antena Stars, unde s-a încercat fidelizarea telespectatorilor postului pentru mutarea finală.

Din 28 februarie a.c., ”Acces Direct, emisiunea prezentată de Mirela Vaida va fi difuată exclusiv pe Antena Stars (de la 16.00-19.00). ”Vom aloca mai mult spaţiu emisiunii «Acces direct», cel mai puternic brand din piaţa TV, atunci când vorbim de emisiuni inspirate de viaţa de zi cu zi a românilor”, a declarat Cristian Ionescu, Head of Channel Antena Stars.

Cândva vedetă a scenei muzicale internaționale, fostul Akcent, Sorin Brotnei vinde astăzi mobilă

Antena 1 renunță definitiv la ”Acces direct!” Emisiunea a fost ”regina” audiențelor dar și a amenzilor

„Durata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, firească. Dinamica vieţii şi a evenimentelor ne-a făcut să înţelegem că suntem importanţi pentru oameni, că televiziunile de nişă sunt în creştere, că publicul lor este loial şi are aşteptări să găsească acolo tot ceea ce vrea să afle. Telespectatorii ne-au arătat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi, fie că vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autorităţilor în anumite subiecte”, promite gazda emisiunii, Mirela Vaida.

Acces Direct a primit 18 amenzi de la CNA

CNA a aplicat 18 amenzi (cuantumul lor s-a ridicat la 460.000 de lei, aproape 100.000 euro) și patru somații publice emisiunii ”Acces Direct”. Ultima amendă a fost și cea mai mare primită în ultimii ani, emisiunea fiind penalizată cu suspendarea emisiei timp de zece minute. Decizia CNA a venit în urma seriei de emisiuni în care s-a dezbătut cazul gemenilor căzuți de la etajul 10 al unui bloc.

Înainte să ajungă celebru în modă, Mihai Albu vindea mărțișoare! ”Făceam o avere! Banii îmi ajungeau tot anul”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed