BIAS, cel mai mare show aerian din România, se amână pentru duminică. Prognoza meteo e potrivnică

BIAS, cel mai mare show aerian din România, se amână pentru ziua de duminică, 4 august, din cauza ploilor ce sunt așteptate în Capitală.

 Programat inițial pentru sâmbătă, 3 august, pe Aeroportul Băneasa din București, organizatorii spectacolului aviatic au decis ca e mai bine pentru confortul spectatorilor care vor să asiste și la repetiții și la expoziția de aeronave (vor fi expuse circa 100 de aeronave civile și militare) următoarea zi calendaristică, stabilă din punct de vedere meteorologic.

Ajuns la cea de-a 12-a ediție, BIAS 2022 (Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition), este dedicat celebrării a 110 ani de la înființarea Aeroportului Băneasa, dar și Smarandei Brăescu, prima femeie parașutist a României. În urmă cu fix 90 de ani a înregistrat un record mondial la salt cu parașuta.

Robert Turcescu, taxat după ce a participat la nunta lui George Simion! I-a fost retrasă o importantă distincție

BIAS, cel mai mare show aerian din România va avea loc duminică

La acestă nouă ediție BIAS, vor participa piloți ai Forțelor Aeriene Române, dar și piloți din alte state NATO, care vor uimi cu demonstrații supersonice cu aeronave F-16 Fighting și Falcon Eurofighter Typhoon (Forțele Aerieie ale Italiei), dar și IAK 52, aeronave C130 Hercules și Spartan, AN 26, și elicoptere IAR Alouette. Forțele Armate Slovene participă cu Pilatus PC-9. Spectacolul aerian este garantat de prezența așilor Aeroclubului României – Hawks of Romania, The Pelicans, White Wings, alături de paraşutiştii formaţiei Blue Wings.

BIAS 2022 (vezi program FOTO) începe duminică, la ora 10.00 și ține până la orele 20.15.

13 ani de la moartea lui Michael Jackson, ”regele muzii pop”. Ce s-a întâmplat cu averea sa

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri