AcasăMoney&PeopleRobert Turcescu, taxat după ce a participat la nunta lui George Simion!...

Robert Turcescu, taxat după ce a participat la nunta lui George Simion! I-a fost retrasă o importantă distincție

Robert Turcescu a rămas fără distincția ”Alexandra Indrieș” oferită de Societatea Timișoara, după ce acesta a jubilat la nunta liderului AUR, George Simion. Conform societății, fostul jurnalist adoptă ”o poziție tot mai apropiată” de ideologia partidului naționalist.

Membrii societății au considerat că Turcescu și-a arătat prin participarea sa ”simpatia pentru un lider extremist”. ”Societatea Timişoara a luat act cu îngrijorare şi mâhnire de poziţiile tot mai apropiate de ideologia AUR ale domnului Robert Turcescu, laureat al premiului «Alexandra Indrieş» în anul 2005. Participarea domnului Turcescu la nunta liderului AUR a fost un neaşteptat şi dezamăgitor prilej de a constata că domnul Turcescu şi-a exprimat, implicit şi explicit, simpatii pentru un lider extremist şi o formaţiune politică extremistă, aflaţi la antipodul valorilor promovate de Societatea Timişoara. Un asemenea comportament, inacceptabil pentru noi, se adaugă stuporii create de autodenunţul său din 2014, rămas într-o toxică ambiguitate, că este ofiţer acoperit”, transmite printr-un comunicat de presă Societatea Timişoara.

George Buhnici a fost amendat de CNCD după declarațiile sale despre femei cu ”celulită”, ”vergituri” și ”minore”

Robert Turcescu, taxat după ce a participat la nunta lui George Simion! Reacția fostului jurnalist

Turcescu, fost jurnalist și parlamentar, a  reacționat după ce Societatea Timișoara a anunțat că-i va retrage titlul. ”Am fost și la nunți de pesediști, și la nunta unor jurnaliști de la trusturi concurente, și la nunta unora care mai apoi au făcut pușcărie, și la nunta unor sorosiști, neo-marxiști. Am fost, de fapt, la nunțile unor OAMENI care m-au invitat la un eveniment important din viața lor. Și m-am bucurat cu ei. De a doua zi ne-am reluat disputele politice, profesionale sau ideologice, dacă a fost cazul”, este mesajul lui Turcescu postat pe Facebook.

Gyuri Pascu, comemorat post-mortem de ziua lui. Admiratorii artistului sunt așteptați la concert

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.