AcasăMoney&PeopleGyuri Pascu, comemorat post-mortem de ziua lui. Admiratorii artistului sunt așteptați la...

Gyuri Pascu, comemorat post-mortem de ziua lui. Admiratorii artistului sunt așteptați la concert

Luna acesta se împlinesc șase ani de când genialul comic și muzican Ioan Gyuri Pascu s-a stins din viață. Artiștii ce i-au fost apropiați continuă să-l aniverseze de ziua sa. Pe 29 august, ar fi împlinit 61 de ani.

Mâine, cei ce i-au fost alături muzicianului pe scenă în ultimii săi ani, vor urca pe scenă într-un spectacol ce va avea loc în Parcul Alexandru Ioan Cuza (ora 22.00), intitulat Remember Ioan Gyuri Pascu-”La jumătatea vieții”, după cântecul său binecunoscut. Vor urca pe scenă Teo Boar și Vladi Cnejevici, cei ce l-au însoțit pe scenă în sute de spectacole, dar și actorul Teatrului Național Dorin Andone și Adi Vascu.

Teo Boar va cânta în memoria bunului său prieten si coleg de scenă, Gyuri Pascu

Ștefan Bănică își pune mâinile-n cap. Ce a ajuns să cânte soția sa

Gyuri Pascu, comemorat post-mortem de ziua lui. Admiratorii sunt așteptați la un concert remember

Pe 26 septembrie, ziua în care, în urmă cu șase ani, a trecut în neființă marele actor și muzician Ioan Gyuri Pascu, cei ce i-au fost aproape se strâng la mormântul polivalentului artist din Cimitirul Catolic, localitatea sa natală, Aglinta, Sibiu. Gyuri Pascu a trecut în neființă pe 26 septembrie 2016, la doar 55 ani, în urma unui infarct.

Muzician, umorist ori textier pentru Divertis ori Distractis, Ioan Gyuri Pascu a lăsat în urmă multă durere în rândul familiei și apropiaților.

George Buhnici a fost amendat de CNCD după declarațiile sale despre femei cu ”celulită”, ”vergituri” și ”minore”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.