Ștefan Bănică își pune mâinile-n cap. Ce a ajuns să cânte soția sa

Ștefan Bănică își pune mâinile-n cap. Lavinia, soția sa s-a apucat de muzica de petrecere. După o lungă pauză, fosta Spicy s-a reprofilat, încearcă ceea ce n-a mai cântat până acum, cântând alături de un taraf de lautari.

Născută la Timișoara, solista este familiarizată cu repertoriul popular sârbesc, dar și cel  bănățean, țigănesc și chiar grecesc. Hotărâtă să rupă gura târgului, într-un mod original, la 20 de ani de când și-a făcut debutul pe scena muzicală alături de Doinița Veleanu, ca parte a duo-ului Spicy, Lavinia Bănică (37 de ani). La un nou început, cea care l-a făcut tătic din nou pe Ștefan Bănică Jr. își invită prietenii diseară, la un club din nordul Capitalei, unde se va prezenta în noua formulă.

Ștefan Bănică își pune mâinile-n cap. Ce a ajuns să cânte soția sa

George Buhnici a fost amendat de CNCD după declarațiile sale despre femei cu ”celulită”, ”vergituri” și ”minore”

Ștefan Bănică își pune mâinile-n cap. Ce a ajuns să cânte soția sa

De când a devenit mămică, Lavinia a lăsat activitatea artistică de-oparte și s-a ocupat de creșterea micuțului Alexandru Bănică (4 ani), dar și de propriul magazin vestimentar online, pe care l-a deschis în perioada prenatală.

O afacere mică, dar care a dezvoltat-o binișor în perioada pandemiei, când au explodat vânzările online. Lavinia nu a abandonat magazinul său, specializat pe treininguri, haine de damă și articole pentru copii.

13 ani de la moartea lui Michael Jackson, ”regele muzii pop”. Ce s-a întâmplat cu averea sa

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri