Bill Gates investește în România. Ce vrea să cumpere

Prin intermediul investiţiilor la fondul sud-african Naspers (acționar majoritar al eMAG) şi la Prosus, compania care reuneşte operaţiunile de e-commerce ale Naspers, miliardarul american Gates urmează să aibă expunere indirectă la eMAG, PayU, OLX, Fashion Days, Autovit, dar și importante companii naționale precum Petrom, Hiodroelectrica.

Fondul Proprietatea este acționar direct pentru aceste companii care, în funcție de evoluția lor, îi pot aduce profit lui Bill Gates dar riscă și pierderi. Bill Gates devine, astfel, coacționar alături de Statul Român in acest fond de mare importanță pentru tara noastră, în condițiile în care acesta din urmă deține  aproximativ 20% dintre acțiunile Fondului Proprietatea.

Tom Cruise a țipat la colegii săi, pe platoul de filmare, pentru că nu respectau normele sanitare. 5 tehnicieni și-au dat demisia!

Gates, în vârstă de 65 ani, are o avere colosală, aproape 150 miliarde dolari și anul acesta s-a afirmat donând zeci de milioane dolari prin fundația sa, în cercetarea farmaceutică, pentru găsirea și crearea unui vaccin COVID-19. În anul 2011, tot prin intermediul fundației pe care o conduce alături de soția sa, Bill Gates a donat nu mai putin de 27 de milioane de dolari pentru modernizarea informatică a 800 de biblioteci din România prin programul Biblionet. Practic, prin investițiile sale a conectat o buna parte din România rurala la internet.

Ani grei de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE pentru majoritatea celor din dosarul Ferma Băneasa, în frunte cu REMUS TRUICĂ. PAUL al României este de negăsit

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed