AcasăMoney&PeopleBobiță și Celentano au avut încasări împreună de 1 milion de euro,...

Bobiță și Celentano au avut încasări împreună de 1 milion de euro, și nu din Las Fierbinți. De unde au venit banii?

Cunoscuți mai degrabă din rolurile pe care le întruchipează de 10 ani în popularul serial ”Las Fierbinți”, Bobonete și Celentano au avut împreună încasări de 1 milion de euro. 

Și nu din filmul ce i-a făcut cunoscuți întregii țări și de pe urma activității lor, contorizată prin propria lor agenție care se ocupă cu organizarea evenimentelor artistice. Firmă cum altfel intitulată decât Comedy Boys. Prin agenția celor doi, în ultimii șapte ani, Mihai Bobonete și Adrian Văncică, alias Bobiță și Celentano (personajele cele mai bine plătite din serialul ce anul acesta împlinește 10 ani de când amuză românii la Pro TV) au organizat multe spectacole cu casa închisă la Sala Palatului, turnee de teatru și stand-up comedy.

Cât costă faimoasa coroană a regelui Cioabă și ce avere are ”casa sa regală”

Bobiță și Celentano au avut împreună încasări de 1 milion de euro, și nu din Las Fierbinți. De unde au venit banii?

În 2015, cifra de afaceri a agenției celor doi a raportat  217.440. În 2016, suma a crescut la 1.081.378 lei, în timp ce în anul 2017, cei doi actorii reușeau o cifră de afaceri de 1.508.739 lei și în 2018 1.160.890 lei. Cifra de afaceri a început să scadă prin 2019, când firma a raportat la ANAF suma de 1.063.550 lei, iar în 2020 285.231 lei. În total, s-a încasat prin firma lor brut peste 5 milioane lei, adică circa un milion de euro.

Pe lângă activitatea artistică sub Comedy Boys, cei doi încasează onorarii pentru serialul ”Las Fierbinți”, drepturi de autor și imagine. În plus, Bobonete a demarat o producție originală, propriul podcast, cu o sponsorizare generoasă de la un important magazin online.

Un actor turc a fost ales ”Cel mai frumos bărbat din lume”. Johnny Depp a fost depășit

Ultimele Articole