Un actor turc a fost ales ”Cel mai frumos bărbat din lume”. Johnny Depp a fost depășit

Un actor turc a fost ales ”Cel mai frumos  bărbat din lume”. Engin Akyürek l-a depășit și pe arhicunoscutul Johnny Depp.

Personajul principal din serialul de succes ”Fiica ambasadorului” (difuzat și în România, la Kanal D, de luni până vineri, ora 20.00) a devenit extrem de popular în multe țări în care este difuzată producția de televiziune. Renumitul site de modă ”Be Global Fashion Network”, cel ce a făcut consacratul sondaj în rândul cititoarelor sale, l-a clasat pe Engin Akyürek înaintea unor mari staruri precum Johnny Depp ori Adam Lambert.

În lipsa concertelor o cunoscută vedetă se întreține din poker! ”E o meserie pe care o știu”

Un actor turc de telenovele, ales ”Cel mai frumos bărbat din lume”. Johnny Depp a fost depășit

Născut în Ankara, Turcia, într-o familie modestă (12 decembrie 1981) , Engin Akyürek s-a arătat pasionat de actorie din adolescență. Însă s-a lăsat influențat de părinți și a urmat Facultatea de Istorie, în cadrul Universității din Ankara, urmând să devină profesor de istorie în urma absolvirii. După ce a câștigat un concurs de talente în 2003, cariera lui s-a schimbat însă. În serialul fenomen „Fiica ambasadorului”, Engin îl interpretează pe Sancar, fiul unui arendaș, care nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut și care se îndrăgostește încă din copilărie de Nare Fiica unui ambasador turc interpretată de Nesligan Atagül.

Keanu Reeves a donat 31,5 de milioane $ pentru combaterea cancerului

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed