Keanu Reeves a donat 31,5 de milioane $ pentru combaterea cancerului

Keanu Reeves a donat 31 de milioane $ pentru cercetarea și eradicarea cancerului. În acest moment cea mai populară vedetă din industria cinematografică de la Hollywood, după recenta lansarea a noului ”Matrix” (premieră ce a avut loc pe 22 decembrie, 2021), actorul s-a lipsit de 70% din onorariul său.

La apariția revoluționarului SF ”Matix” (1999), și atunci 70% duin salariul său a mers către finanțarea altui tip de cercetare medicală, prevenirea și vindecarea leucemiei. Familia popularului actor a fost încercată de suferința sorii mai mici a lui Keanu, Kim, care s-a luptat cu leucemia timp de opt ani până în 2001, când boala a intrat în remisie. Prin fundația sa, Keanu Reeves a continuat să doneze sume importante pentru cercetare însă s-a ferit să să trâmbițeze ageste gesture însemnate.

Loredana Groza, fără verighetă! ”A divorțat?” Este întrebarea pe care și-o pun fanii după ce au apărut semne ale despărțirii

 

Keanu Reeves a donat 31,5 de milioane $ pentru combaterea cancerului

Deși nu a confirmat niciodată donațiile sale lumii cercetării medicale, multă lume îi mulțumește știind că actorul nu se laudă cu sumele pe care le oferă. Am o fundație privată care ajută câteva spitale pentru copii și cercetarea cancerului. Nu-mi leg numele de asta, doar las fundația să facă ceea ce trebuie, a mai spus starul din Matrix, Keanu Reeves care, în trecut a strâns donații de alte zeci de milioane de dolari pentru copii bolnavi.

Un român și-a sfințit Lamborghini-ul de Boboteză, să fie ferit de accidente rutiere /VIDEO

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri