AcasăMoney&PeopleVIDEO/ Bono, legendarul solist de la U2 a concertat într-o stație de...

VIDEO/ Bono, legendarul solist de la U2 a concertat într-o stație de metro din Kiev

Ieri, vedeta rockului, însoțit de la fel de celebrul David Howell Evans ”The Edge”(U2), au improvizat un minispectacol în stația de metrou Khreshchatyk din capitala Ucrainei. Au cântat chiar în timpul unei alarme aeriene.

Irlandezii au făcut echipă cu Taras Topolia, solistul grupului ucrainean Antytila, formație ai cărei trupeți au îmbrăcat de la începutul războiului hainele militare. În urmă cu ceva ani, Volodimir Zelenski, actualul președinte al Ucrainei, a participat la unul din videoclipurile formației și, recent, aceștia au colaborat cu Ed Sheeran pentru o nouă variantă a piesei 2 Step, al cărei videoclip a fost partial firmat pe front.

Câți bani face logodnicul Andreei Marin! Adrian Brâncoveanu este diplomat

Bono, legendarul solist de la U2 a concertat într-o stație de metro din Kiev

Dacă noaptea  stațiile de metrou devin adăposturi, Bono& The Edge au avut parte la concertul lor de zi o audiențî formată din militari și fani.

Ucrainenii nu luptă doar pentru libertatea țării, și pentru noi toți ce iubim libertatea”, a spus Bono, care a cântat popularele ”Desire”, With or Without You” ori ”Sunday Bloody Sunday”. Însoțit de ziariști și oficiali,  Bono (61 de ani), care este cunoscut drept un activitist pentru drepturile omului, a vizitat și groapa comună de la Bucha și Irpin, unde a ascultat povestirile localnicilor despre atrocitățile comise de armata rusă.

Gianina, prima apariție cu iubitul său. Este austriac și are afaceri în domeniul agricol

Ultimele Articole