Câți bani face logodnicul Andreei Marin! Adrian Brâncoveanu este diplomat

Câți bani face logodnicul iubitul Andreei Marin! Adrian Brâncoveanu este diplomat, lucrează la Ministerul Afacerilor Externe, iar munca sa implică multe deplasări, chiar și în zone de conflict.

Dacă Andreea Marin sa nu ascunde că chiar și ultima sa afacere, propriul studio de producție video și publicitară a fost deschis cu ajutorul unui credit bancar, și Adrian Brâncoveanu și-a prezentat bunurile în ultima sa declarație publică de avere, în urmă cu trei ani. Cel care formează un cuplu cu Andreea Marin de aproape patru ani, a menționat că salariul său total a fost de 47.468 și 13.095 de lei. În declarația sa de avere, Adrian Brâncoveanu (care a fost consul în Tripoli, Libia și viceconsul în Damasc, Siria) a menționat că are două imobile și două mașini de lux, însă nu are datorii la bănci ori bijuterii.

Câți bani face logodnicul Andreei Marin!

Împăcare istorică în rock-ul românesc. Artan s-a întors la Partizan

Câți bani face logodnicul Andreei Marin! Lucrează la MAE

”A ales să se întoarcă în ţară ( din Tunisia-n.r.) şi să lucreze în acelaşi mediu, în Ministerul Afacerilor Externe, după trei ani pe care i-am petrecut la distanţă”. Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună. Asta nu înseamnă că nu mai are plecări. Şi cu un an şi ceva în urmă, a fost însărcinat cu afaceri în Oman”, spune Andreea Marin. ”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, adaugă vedeta. Adrian Ionuț Brâncoveanu (36 ani) s-a născut în Focșani într-o familie înstărită.

Valentina Pelinel despre câștigurile din cariera sa de model internațional: ”Am făcut bani frumoși”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed