Bute: Sunt sigur că am capacitatea să revin, nu sunt distrus după această înfrângere

”Nu mă aşteptam la o asemenea replică din partea lui Froch. Am incercat să-l atrag în plasă, să-l las să mă bage în corzi şi să-l surprind cu stânga, însă nu mi-a ieşit planul. Froch a fost foarte puternic si a venit peste mine, fiind împins şi de un public fanatic. Nu ştiu exact ce o să urmeze, dar nu pot vorbi încă despre meciul revanşă. Am nevoie de o perioada de refacere, apoi, impreuna cu antrenorul să analizăm până la cel mai mic detaliu acest meci şi să începem din nou pregătirea. Este greu de spus în acest moment daca va avea loc revanşa sau nu. Sunt sigur că am capacitatea sa revin, pentru ca nu sunt distrus după aceasta infrangere. Am pierdut şi la amatori meciuri, apoi am revenit, iar la profesionişti asta a fost prima înfrângere. Pot reveni la fel cum au făcut-o şi alţi mari campioni”, a declarat Bute, la Nottingham, în cadrul unei conferinţe susţinută după meciul cu Froch.

 

La finalul conferintei, Lucian Bute a fost aplaudat de staful său, de jurnaliştii români şi canadieni şi de angajaţii hotelului. De asemenea, iubita sa, Elena, l-a imbrăţişat pe pugilistul român, izbucnind in plâns.

 

Pugilistul Lucian Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de britanicul Carl Froch, într-un meci disputat la Nottingham în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed