AcasăMoney&PeopleCântărețul ieșean Silviu Huțanu, răpus de Covid-19 la doar 37 ani!

Cântărețul ieșean Silviu Huțanu, răpus de Covid-19 la doar 37 ani!

Singura problemă de sănătate cu care se știa era o hipertensiune și lua medicație din vara acestui an. 

Medicii din secția de Terapie Intensivă  de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași spun că, atunci când Silviu Huțanu a fost internat, plămânii îi erau afectați în proporție de 75%, iar în doar câteva zile afectarea plumonară a ajuns la 95%.  Alex Hutanu, fratele lui Silviu, cel care, în urmă cu câteva zile făcea apel public pentru a găsi donatori de plasmă care s-au vindecat de COVID-19, spune ca primele simptome au debutat in zilele de 10-11 octombrie. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iasi pentru a-si face testul PCR, testul de depistare a infectiei cu COVID-19.

De  pe 13 octombrie, după ce rezultatul testului a iesit pozitiv, a fost internat la Spitalul “Cai Ferate” din Iasi. Pentru ca starea lui s-a inrautatit si avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis sa-l transfere la sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, acolo unde si-a dat ultima suflare.

”Din ce am observat noi, diabetul zaharat, hipertensiunea arterială și obezitatea sunt patologii care dau un prognostic rezervat și o evoluție extrem de severă. Sistemul lui imun a răspuns foarte agresiv la acest virus”, a declarat medicul ce l-a tratat pe muzician.

Cândva Geo daSilva, primul nostru dj de succes în Europa, astăzi predicator la biserică și compozitor de muzică creștină

”Băiatul meu frumos si credincios Silviu scump ,drag si pretios inaintea ochilor Domnului nostru Isus Hristos a plecat sa se intalneasca cu Domnul .Ne vom intalni in vesnicie mama”, este mesajul sfâșietor al mamei artistului, Mara Huțanu.

Aroganță la mare! Crina Abrudan, și-a dus mașina pe plajă, pentru a face poze, riscând 20.000 de lei amendă

Ultimele Articole