AcasăMoney&PeopleCândva Geo daSilva, primul nostru dj de succes în Europa, astăzi predicator...

Cândva Geo daSilva, primul nostru dj de succes în Europa, astăzi predicator la biserică și compozitor de muzică creștină

Geo daSilva a fost primul dj român a cărui muzică a ajuns în cele mai populare cluburi din Europa. Cândva adulat, răsfățat, artistul al cărui mare succes ”I’ll Do You Like a Truck” se asculta în urmă cu 12 ani în zeci de țări, a dispărut din actualitatea muzicală autohtonă, și reneagă anii de celebritate.

”M-am îndepărtat de tot ce-i rău, de viața pe care am dus-o”, ne spune artistul care pune acum muzică creștină cu Biblia în mână. Cristinel are o emisiune muzicală online pentru credincioși, propovăduiește Evanghelia și se ocupă cu acte de caritate. Îl regăsim zi drept fratele rebotezat Constantin Cristinel Gheorghe care și-a schimbat radical viața după un vis în care, după cum chiar el ne spune, i-a vorbit Duhul Domnului.

Fostul DJ Geo DaSilva, actualul frate Cristinel: ”Sunt de găsit la biserica noastră din Sânandrei,Timișoara  aproape în fiecare zi a săptămânii”

Cândva se împărțea între Ibiza, capitala de vară a distraciției de pe continent și Costinești, unde era gazdă și manager la Ring, cea mai veche și de tradiție discotecă a studențimii românești. Acum viața sa e la mâna Celui de Sus. ”Sunt omul lui Dumnezeu, m-am îndepărtat de tot ce-i rău, de viața pe care am dus-o. Sunt de găsit la biserica noastră din Sânandrei (Timișoara) aproape în fiecare zi a săptămânii”, ne uimește cu vești despre schimbările radicale din viața sa Geo, fostul lider al trupei Funky Dj. ”O bună perioadă am uitat de Dumnezeu, credeam că am orice. Aveam popularitate, contracte, bani. Luam microfonul și săreau 5000 de persoane la îndemnul meu! Dar nu eram deloc fericit ca cei din club. Am trăit înconjurat de tot ce-i rău pe lumea asta, iar, pe lângă alcool au apărut și drogurile în viața mea. Părea că am de toate și totuși eram din ce în ce mai trist. Îi mulțumesc soției mele că nu s-a depărtat de mine, ea era cea credinciosă”, adaugă Constantin Cristinel Gheorghe (44 ani), cel de astăzi care scrie și îi dedică poeme lui Dumnezeu, a cărui prezență zice că a simțit-o într-un vis.

Geo daSilva, vedeta cluburilor în 2019 și acum, propăvăitor din Biblie

Florin Piersic Jr., noua ”voce” a Pro TV-ului!

”După o conferință unde am pus muzică, la Oradea, a început lucrarea Domnului. L-am simțit pe Dumnezeu în vis și  în toată ființa mea. Nu mai beau, nu mă mai droghez, m-am lăsat și de țigări. La început îi uimeam pe toți apropiații am început să mă confesez acestora de păcatele mele. Le vorbeam acestora de Dumnezeu iar ei credeau că sunt drogat”, ne spune fostul dj și entertainer de succes. ”Acum viața mea e într-o tranziție, cum o vrea bunul Dumnezeu. Încerc să-mi găsesc un nou drum. L-am rugat pe Dumnezeu să reactivez în zona muzicală, să-mi întrețin familia”, este mărturia lui Constantin Cristinel Gheorghe.

Ele sunt vedetele care candidează la alegerile parlamentare! Din ring, scena muzicală și de teatru, pe scena politică

Ultimele Articole