Care au fost primii bani câștigați de Alina Ceușan din modă. Astăzi influencerița are venituri lunare și de 20.000 de euro

Alina Ceușan, astăzi una dintre cele mai curtate influencerițe de modă de la noi, se bucură de o popularitate mare, sporită și de colaborările din lumea televiziunii.

Astăzi, la doar 31 de ani,  cea care a reușit să-și transforme pasiunea într-o muncă bine plătită, recunoaște că, din postările sale comerciale are încasări lunar și de 20.000 de euro.  Însă populara creatore de conținut și designerița vestimentară nu uită primul său contract. Înainte să cunoască succesul la scară largă, Alina Ceușan, primii banii bani dintr-un job au fost 150 de euro pentru un shooting foto.

”Am câștigat în jur de 150 de euro, vreo 500 sau 600 de lei la vremea respectivă. E mult spus contact! Pe lângă acest lucru, cred că atunci am avut și primul rol în TV pe care îl aveam ca job de vară în Târgu Mureș.Cam acestea au fost primele job-uri, dar m-am bucurat că pot să fac banii mei! Asta a fost cu foarte mulți ani în urmă, când zona de televiziune o făceam în liceu. Nu mă știa nimeni de pe online, online-ul l-am început abia în 2012!”, spune Alina Ceușan care, pe atunci, nu visa la bănoasa carieră și popularitatea pe care se bucură în prezent. În urma joului s-a ales și cu un post sezonier de prezentatoare la o televiziune locală.

Care au fost primii bani câștigați de Alina Ceușan din modă! ”Banii sunt adunați din toate zonele, sunt luni și luni, sunt luni care sunt peste această sumă, sunt luni care sunt sub această sumă, dar e vorba de acest venit, care este făcut și din contractele de online, cât și din alte colaborări, din partea de brand-uri pe care o avem. Sperăm să reușim să facem lucruri mult mai mărețe de atât”, spune Alina Ceușan, care și-a ridicat prin imaginea sa și câteva branduri vestimentare proprii”, spune Alina Ceușan care, în ultimul an fiscal a încasat 390.000 de euro din afacerile sale.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed