Cargo, în impas: riscă să își piardă numele și trupeții au de plătit 11.699,96 lei cheltuieli de judecată! Tribunalul București a respins acțiunea rockerilor

Conform verdictului dat de Tribunalul București în procesul de proprietate intelectuală asupra mărcii Cargo, acțiune dintre rockeri și familia lui Adrian Bărar, titulatura va fi în proprietatea familiei fostului șef al trupei.

Respectiv soția și fiica regretatului membru fondator al formației. Acțiunea în instanță a lui Adrian Igrișan, Octavian Pilan și Alin Achim -componenții grupului care au avut calitatea de reclamanți la proces- au solicitat instanței să le atribuie dreptul de proprietate asupra mărcii care a fost înregistrată de defunctul Adrian Bărar, ulterior moștenită de Monica Bărar și Adriana-Delia Bărar. Sunt urmașele artistului care a murit pe 8 martie, 2021. ”Respinge cererea, ca neîntemeiată. Obligă reclamanții, în solidar, la plata sumei de 11.699,96 lei cheltuieli de judecată, către pârâta Barar Adriana. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare”,  se arată în Hotărârea pronunțată de Tribunalul București în 29.11.2023. În mod sigur trupeții vor depune apel împotriva deciziei.

Cargo, în impas: riscă să își piardă numele! ”Marca CARGO rămane la familia fondatorului formației muzicale CARGO! CARGO este mostenirea pe care Adrian Bărar a lasat-o fiicei și soției sale. Noua ne-a lasat muzica sa, să ne bucurăm de ea, așa cum a văzut-o creatorul conceptului formației muzicale CARGO.  “Muzica mea trebuia, în primul rând, să reflecte pământul pe care călcăm”, scria Adrian Bărar în cartea “Cargo-Jurnal de Bord”, 1998, descriind nașterea denumirii și a conceptului muzical CARGO în perioada 1984-1985. Multumesc familiei Bărar pentru încredere!”, este mesajul transmis de avocata Mihaela Tudorache cea care le-a reprezentant pe moștenitoarele muzicianului și membrului fondator al formației Cargo.

Fiica și soția lui Adrian Bărar au încercat să ajungă la un acord cu membrii trupei pentru a primi procente de pe urma activității Cargo, actualmente formația cu cel mai mare număr de concerte din rock-ul autohton. Însă nu au căzut la o înțelegere.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri