AcasăMoney&PeopleCargo, scandal pe sute de mii de euro! Familia lui Adi Bărar,...

Cargo, scandal pe sute de mii de euro! Familia lui Adi Bărar, fondatorul trupei, i-a chemat în instanță pe rockeri. Au încercat să înscrie marca în nume propriu

Familia regretatului Adrian Bărar, fondatorul popularei formații Cargo, i-a dat în judecată pe membri trupei. Cargo este grupul cu cele mai multe încasări din rock-ul românesc, o afacere concertistică de sute de mii de euro anual.

Fiica muzicianului de legendă a cărui dispariție a lăsat multă durere în branșa muzicală românească (în luna martie se vor comemora doi ani de la moartea sa), susține că a fost nevoită să apeleze la instanță deoarece nu a reușit să ajungă la nici o înțelegere cu actuala formație și managerul acesteia.

În plus, fiica lui Adi Bărar, a aflat că trupeții aduși în Cargo de tatăl său, au încercat să înregistreze la OSIM marca în numele lor. Titulatura fusese înregistrată în 2004 de Adi Bărar, defunctul muzician ce a inventat legenda muzicală Cargo, și, până la moartea acestuia, niciunul din trupeți nu a contestat în vreun fel demersul.

Cargo, scandal pe sute de mii de euro! Familia lui Adi Bărar i-a chemat în instanță pe rockeri

”Ne-a mai deranjat foarte tare este că ei au încercat să înregistreze marca. Am discutat și despre o posibilă licențiere a mărcii dar avocații lor nu mi-au mai răspuns și cumva a rămas în aer toată treaba asta, ei și-au văzut de treaba lor”, a spus pentru publicația bănățeană Pressalert, Adriana Bărar.

Cargo, scandal pe sute de mii de euro!

Am încercat să ne înțelegem amiabil cu ei timp de aproape un an și jumătate, după care am trimis notificări prin avocat, nu s-a ajuns la nicio colaborare. Au continuat cu atitudinea asta de lipsă de repsect față de Adi și am vrut cumva să punem punct la toată șarada asta”, își justifică demersul fiica lui Adrian Arman Bărar. Cosmin Nicoară, impresrul grupului, al cărui fiu a venit în trupa Cargo, în locul lui Adi Bărar, nu a vrut să comenteze situația.

În ultimii zece ani, Cargo a devenit formația cu cele mai multe concerte din muzica românească, în ciuda faptului că sunt 15 ani de când nu au mai scos un album de studio. Totodată este și unul din grupurile cu un onorariu semnificativ, ce se apropae de 10.000 de euro pe concert.


Mihai Bendeac vrea în politică! Este cea mai bogată vedetă de pe urma televiziunii din ultimii ani

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.