Casa din Zambaccian ce a aparținut lui Sergiu Nicolaescu este de vânzare. Ce preț fabulos se cere!

Apartamentul din Zambaccian ce a aparținut lui Sergiu Nicolaescu este de vânzare.

Din imobilul, ce a aparținut în întregime marelui regizor, trecut în neființă în urmă cu aproape 10 ani, pe apartamentul în care a locuit se cere 930.000 de euro. Apartamentul se întinde cu suprafața generoasă, de 212 metri pătrați, cu scară interioară și garaj la parter și este situat într-una dintre cele mai bune zone ale Capitalei, aproape de Piața Dorobanți, sediul Televiziunii Române și Bulevardul Aviatorilor.

Andreea Esca și Marcel Iureș au inaugurat Via Transilvanica. Este cel mai lung traseu turistic din țară și are 1400 km

Casa din Zambaccian ce a aparținut lui Sergiu Nicolaescu este de vânzare

Întreaga casă în care a locuit ar fi fost cumpărată de regretatul regizor și actor după ’89. Pe lângă marele cineast român, care s-a stins din viață în 2013, la vârsta de 82 de ani, și soția acestuia, Dana Nicolaescu, în frumoasa vilă din Strada Muzeul Zambaccian, au mai locuit cunoștințe ale lui Sergiu Nicolaescu și sora acestuia, Iolanda, până la moartea sa (2017)

Și casa de vacanță din localitatea litorală 2 mai a a celui mai popular actor român în anii ‘70- ’80 a fost vândută, prețul inițial fiind de 130.000 de euro. Dana Nicolaescu, cea care i-a fost alături marelui artist a mai moștenit și drepturi de autor cuvenite pe opera cineastului.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed