Cât câștigă Moșu’ Doroftei pe lună în Canada. ”Lucrez de luni până luni!” spune campionul mondial la box

Cât câștigă Moșu’ Doroftei pe lună în Canada. Leonard Doroftei (52 de ani) s-a întors în sala de antrenament, propria lui sală din Montreal, la 20 de ani de când a devenit campion mondial la profesionișt.

Marele nostru campion și-a luat licența canadiană de antrenor de box, poate organiza și reprezenta competiții de profil, este zi de zi între copiii pe care îi antrenează-mulți cu origini românești- și speră că, într-o bună zi aceștia vor obține trofee mondiale.

„Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni pe lună (între 3.500- 4.200 de euro), spune marele Doroftei care s-a reinventat în Canada după ce afacerea sa a fost băgată în faliment de deciziile primăriei Ploiești.

Cât câștigă Moșu’ Doroftei pe lună în Canada! Doroftei s-a reîntors în Canada în urmă cu cinci ani, țară unde a mai locuit în urmă cu mai bine de 25 de ani. Este locul unde a început succesul său la profesioniști, ca boxer al grupului Intersport. Pe 5 ianuarie 2002, Doroftei a cucerit titul de campion mondial profesionist la categoria semi-ușoară WBA, învingându-l pe argentinianul Raul Balbi.

”M-a tras în jos locul acasă. Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui. A trebuit să fac o schimbare”, a mai spus Moșu’ despre decizia pe care a luat-o, de a se muta pe celălalt continent.

Fost președinte al Federației Române de Box locuiește în Canda împreună cu toată familia: soția și cei trei copii ai săi. În ultimii ani, Leonard Doroftei a muncit la diverse cluburi de box din Monteal ori regiunea Quebec, zona unde locuiește.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed