Cât costă cartea scrisă de Codin Maticiuc despre viața lui Nuțu Cămătaru

Codin Maticiuc a surprins pe toate lumea cu anunțul că va lansa o carte despre viața interlopului Nuțu Cămătaru, pe numele său real Ion Balint. Aceasta se intitluează „Dresor de lei și de fraieri- Viața lui Nuțu Cămătaru” și a apărut la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an.

Cartea biografică a celebrului interlop Nuțu Cămătaru se bucură de un real succes. Codin Maticiuc a anunțat la scurt timp de la lansare că opera este sold out. Totodată, cifrele vorbesc de la sine, astfel că, în doar 48 de ore s-au vândut nu mai puțin de 15.000 de exemplare. Profitul din aceste două zile se ridică la suma de 150.000

de euro. Autorul cărții, Codin Maticiuc a ținut să scrie și un mesaj pe rețelele de socializare legat de acest record al vânzărilor. Iată ce a scris acesta pe pagina personală de Facebook: „Suntem oficial SOLD-OUT de ieri.

Îmi pare rău și vreau să vă explic cum s-a întâmplat. Consumatorul de Suflete a fost un bestseller la vremea lui și a vândut 14.000 de exemplare în primul an. Dresor de lei și de fraieri- Viața lui Nuțu Cămătaru a vândut 15.000 de exemplare în două zile. Efectiv nu am avut cum să prevăd nivelul acesta de vânzări.Tirajul 2 a intrat la print, 30.000 de exemplare de data aceasta dar nu știu nici ăsta cât ne va ține așa că vă rog, dacă vreți sa fiți siguri că o să aveți un

exemplar, dați PRECOMANDA de azi. Toate precomenzile vor fi onorate. Așa s-a întâmplat și la tirajul 1, cine a avut încredere în mine și a dat precomanda a primit cartea în câteva ore de la lansare. Las link la comentarii cu site-ul Tshirt Factory.ro.” Prețul la care se ridică un exemplar din biografia interlopului Nuțu Cămătaru este de 50 de lei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed