Cât te costă să-ți cânte Pepe la evenimentul tău! Solistul este unul din ”regii nunților”

Pepe este unul din soliștii care, datorită stilului său inspirat din flamenco, nu prea are concurență de mai bine de 25 de ani pe scena muzicală.

Pe numele său Ionuț Pascu, cântărețul (45 de ani) se identifică prin multe melodii, multe de top, amintim ”Zile și nopți”, ”Cine, cine”, ”Numai iubirea”, ”9 vieți”, ”Inimă nebună” ori ”Rămâne între noi”. Repertoiul ce-l recomandă drept artist ideal pentru orice petrecere spumoasă. De altfel, este unul din campionii la număr  de evenimente private, unul din soliștii ”regi” ai nunților și petrecerilor aniversare, agenda sa fiind plină pe tot parcursul anului.

Cât te costă să-ți cânte Pepe la evenimentul tău! Pepe, care a acceptat să intre și în rolul de gazdă de emisiuni muzicale de televiziune (în prezent este prezentatorul talent show-ului ”Te cunosc de undeva”, Antena 1), este nedespărțit de trupa sa de instrumentiști și sufători. Pentru un recital, Pepe percepe un onorariu de 3500 de euro (45 minute), iar pentru un concert în două etape concertistice, ajunge la 4.500 de euro.

Devenit cunoscut întregii țări la începutul anilor 2000, în proiectul Latin Express, de la lansarea sa, Pepe a rămas unul dintre cei mai apreciați soliști de muzică de inspirație latino de la noi.

Cât te costă să-ți cânte Pepe la evenimentul tău!

”Atunci când piesele îmi aparțin și sunt compuse de mine cu siguranță oglindesc stări, sentimente pe care le-am simțit și le-am trăit și cred că foarte mulți se regăsesc în mesaj, în versuri. Nu există o muză neapărat sau dacă poate fi numită așa muza este fix viața mea. Poate și de aceea marea majoritate a pieselor mele sunt cu și despre iubire în toate formele ei fiindcă practic ceea ce mi se întâmplă în jurul iubirii se desfășoară”, spune solistul despre pasiunea sa, muzica.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed