Cătălin Botezatu rupe tăcerea. Ce fel de relație a avut cu Mădălina Manole

Cătălin Botezatu și Mădălina Manole au fost foarte buni prieteni. Au avut o relație specială până în clipa morții artistei, iar designerul a spus tot despre relația pe care a avut-o cu regretata cântăreață.

Cătălin Botezatu și Mădălina Manole au filmat un videoclip împreună. Scenele de dragoste nu au lipsit și nici speculații privind o posibilă legătură între cei doi.

Celebrul designer a vorbit despre cum au decurs filmările, cu lux de amănunte. A rememorat fiecare moment care i-a generat emoție și a lămurit că relația lor nu a trecut granițele prieteniei, în ciuda scenelor din clip.

„Cadrele în care eu și Mădălina ne iubim, conform scenariului, s-au filmat în dormitorul meu din vila din Primăverii, eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam. Este vorba despre o poveste de dragoste, în care ea încearcă să mă dea uitării, din suferință. Mi se face pielea de găină când revăd clipul, noi rămăsesem prieteni până în ultima ei clipă a vieții’, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit Impact.ro.

Videoclipul piesei „Nici nu mai cred că te-am iubit’ a fost filmat în urmă cu 24 de ani. Melodia a fost distribuită de curând chiar de către fratele artistei.

„Mădălina mă iubea în acel videoclip, dar voia să se desprindă de mine, la sfârșit, când coboară pe treptele vilei mele, îmi lasă amintire o eșarfă verde, iar eu îi mângăi părul superb. Versurile sunt emoționante. Alte cadre au fost filmate la Castelul Peleș, din Sinaia, dar și în fostul meu restaurant’, a mai povestit Cătălin Botezatu, despre legătura cu Mădălina Manole.

Cătălin Botezatu și Mădălina Manole erau buni prieteni

Cătălin Botezatu a subliniat că a rămas prieten cu Mădălina Manole până în ultimul moment. I-a fost extrem de dragă, iar vestea dispariției sale a venit ca un trăsnet și pentru designer.

„Eu și Mădălina am rămas prieteni până în ultima clipă a vieții ei, vorbeam des la telefon, m-a șocat vestea morții, îmi era atât de dragă! Eu îi realizam și unele ținute de scenă, undeva, în atelier, încă mai păstrez ultima ei rochie, pe care i-o făceam, era în lucru’, a mai mărturisit Cătălin Botezatu

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed