Cătălin Botezatu, țeapă de sute de mii de euro: ”O să-l dau în judecată”

Cătălin Botezatu a fost țepuit de un cetățean italian căruia i-a vândut un apartament situat în zona de nord a Capitalei, însă, de la care nu și-a mai recuperat banii.
Designerul (55 ani) este hotărât să-l cheme în sala de judecată. Botezatu spune că lista celor pe care i-a împrumutat este lungă și că îl scot din sărite cei care se prefac că uită. ”Am un escroc de italian care trebuie să-mi dea banii pe un apartament și nici acum nu mi i-a dat, o să-l dau în judecată. Banii pe un apartament în Nordului, deci e o sumă. Nu-i dau numele că nu vreau să-l fac de rahat din prima, dar tot escroc e! O să-i recuperez! Îmi trăiesc viața și îmi cheltui banii cu chibzuință.

De astăzi e majoră! Iuliana Beregoi sărbătorește în cel mai provocator mod, în costum de baie, pentru prima dată!

Dar nu fac rabat de la plăcerile vieții pe plan personal!’, spune Botezatu care, are două fabrici de confecții și câteva magazine deschise în mari orașe din Europa, mai nou la Dubai.
”De multe ori fac asta din tot sufletul, pentru că știu că au nevoie de bani, am salvat vieți dând bani, dar chestia aia că atunci când se face termenul, pe 11, pe 13, dă-mi un telefon, nu mă sfida! Te întâlnești cu mine și nu te face că nu-mi datorezi nimic”, adaugă Botezatu, proprietar pe mai multe imobile în București dar care preferă să stea cu chirie.

Cu câți bani trăiește Marina Voica, la 85 de ani

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed