AcasăMoney&PeopleCătălin Măruță, obligat să plece din casa sa! ”Reaminiți-i Andrei să-mi lase...

Cătălin Măruță, obligat să plece din casa sa! ”Reaminiți-i Andrei să-mi lase ceva bun la ușă”

Cătălin Măruță a fost nevoit să se mute de acasă și să intre în izolare.

Cunoscutul prezentator de televiziune a intrat în cotact cu o persoană care a ieșit pozitiv la testul PCR, motiv pentru care s-a izolat în studioul său, protejându-și familia, care a mai trecut printr-o astfel de experiență neplăcută.

”Cum s-a încheiat ziua dupa emisiunea de ieri? Din păcate, una dintre persoanele cu care am interacționat a ieșit pozitiv la test. Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea, așa că m-am izolat și stau cuminte timp de 5 zile, după care mă voi testa. Dacă vă întâlniți cu Andra zilele astea, în studiouri TV sau la radio, întrebați-o dacă îi este dor de mine și reamintiți-i să îmi lase ceva bun la ușă. La emisiune, o să mă vedeți online, desigur! Țineți-mi pumnii, să treacă repede timpul”, a dat vestea chiar  prezentatorul Pro TV care își va continua emisiunea din studioul propriu, în vecinătatea domiciliului său.

National Geographic nu mai apare în România. Închide redacția după 20 de ani

Anul trecut, întreaga familie Măruță, Andra și copiii-David și Eva- au fost nevoiți să rămână în izolare din cauza Covid-19. Timp de două săptămâni prezentatorul a fost gazdă pentru emisiunea sa din propria sufragerie.

”Atenție, program din vremea comunistă!” CNA recomandă televiziunilor să anunțe filmele care sunt realizate în Epoca de Aur

Ultimele Articole