National Geographic nu mai apare în România. Închide redacția după 20 de ani

0

Prestigioasa revistă National Geographic nu mai apare în România. Se întâmpla la 20 de ani de la apariția magazinului lunar, istoria revistă a societății americane National Geographic Society, a cărui prim număr a apărut în 1888.

Anunțul a fost făcut chiar de redactorul-șef al publicației, Cătălin Gruia.”Sunt momente în viață – un accident, o revoluție sau moartea unui copil – care îți zdruncină întreaga ființă, când simți nevoia să te tragi la mal și să te reculegi. Asta mi se întâmplă acum, după 20 de ani cu National Geographic, la gândul că ediția de decembrie ar putea fi ultimul nostru număr în limba română.

Alexandru Arșinel a ajuns la spital supărat de Nicușor Dan. A fost luat cu ambulanța azi noapte și internat

National Geographic nu mai apare în România. Închide redacția după 20 de ani

Multe ajungi să vezi în 20 ani. Am trăit marile speranțe, dar am și ajuns să recit după Borges, poezia aceea cu cărțile și noaptea, am fost risipitor și m-am deprins cu sărăcia, am umblat prin lume ca să descopăr cât de importante sunt rădăcinile, am scris articole care mi s-au părut bune ca să ajung să apreciez rateurile”, este mesajul celui care conduce ediția românească a revistei din 2004.

Instanța a admis intrarea în insolvență a companiei City Publishing, editorul revistei.

”Atenție, program din vremea comunistă!” CNA recomandă televiziunilor să anunțe filmele care sunt realizate în Epoca de Aur