Alexandru Arșinel a ajuns la spital supărat de Nicușor Dan. A fost luat cu ambulanța azi noapte și internat

Alexandru Arșinel a ajuns iar la spital. A fost luat cu ambulanța azi noapte și internat de urgență la Spitalul Universitar din București (SUUB) după ce a acuzat o stare de rău.

Actorul este cooperant și conștient și că ar fi suferit un puseu de tensiune supărat fiind că primăria nu i-ar mai fi prelungit contractul cu ”Teatrul Constantin Tănase”. Legendarul actor al teatrului de revistă  (82 de ani), care a fost operat recent pe cord deschis la un spital privat, a fost obligat de primărie să se pensioneze.

După 15 ani de autografe, Deea Maxer a lăsat lumea artistică și și-a luat serviciu. Fosta vedetă are un salariu bunicel

Alexandru Arșinel a ajuns la spital supărat de Nicușor Dan. Primarul nu i-a mai prelungit mandatul de director adjunct

Primarul general al Capitalei a făcut ieri pecizări cu privire la situația lui Alexandru Arșinel pe fondul intervenției. ”Până de curând era și directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informațiilor primite din teatru asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, a spus Nicușor Dan care a vrut să-i dea replica Gabrielei Firea care i-a luat apărarea lui Alexandru Arșinel. ”Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arșinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poți să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat și a creat aproape 60 de ani. Maestrul Arșinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani și nici nu mai avea vreo funcție de conducere. Își dorea să continue pe postul de consilier artistic și să-i învețe pe actorii mai tineri din experiența adunată zeci de ani pe scenă”

”Atenție, program din vremea comunistă!” CNA recomandă televiziunilor să anunțe filmele care sunt realizate în Epoca de Aur

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed