Cauți modele de uși de garaj tip rulou în Sibiu? Alexiana Group ți-a pregătit o mulțime de variante!

0

Ușile de garaj sunt mai importante decât ceea ce aparent tindem să credem. În funcție de spațiul pe care îl ai disponibil într-o astfel de încăpere, ușa trebuie să fie realizată în așa fel încât să poți beneficia de toata suprafața. De asemenea, aspectul acestei uși trebuie să fie unul în concordanță cu cel al fațadei casei, pentru ca totul să arate impecabil. Sunt câteva dintre pretențiile pe care orice client le are. 

Cauți modele de usi de garaj tip rulou in Sibiu? Alexiana Group ți-a pregătit o mulțime de variante! Ușile de garaj sunt realizate din materiale de înaltă calitate și rezistente, care să își mențină aspectul o perioadă lungă de timp. Investiția este una one time, dar cu beneficii pe termen lung, beneficii despre care nu putem să nu menționăm – garanție extinsă, de 11 ani, măsurători gratuite, sunt doar câteva dintre ele, pentru cei care decid să comande de la Alexiana Group. 

Ce alegi – uși de garaj secționale sau cele de tip rulou?

Diferența constă în sistem, în aspect, deși în ambele cazuri vorbim despre optimizarea spațiului – ușa de garaj secțională se ridică și rămâne paralelă cu solul, cea tip rulou se rulează într-o casetă metalică și devine compactă, permițând accesul în interior fără să ocupe spațiul inutil. 

În cazul în care vrei să alegi ușile de garaj tip rulou, trebuie să știi că acestea se numără printre cele mai populare alegeri. Acestea sunt foarte accesibile, dar și versatile. Ușile de garaj tip rulou au capacitatea de a optimiza cu ușurință spațiul folosit, oferă confort și siguranță fără probleme. Acest tip de uși se recomandă mai ales în cazul în care ușa de garaj secțională nu se poate monta din cauza obstacolelor ce pot fi întâlnite la închidere (grinzi sau stâlpi de beton, accesorii electrice aplicate pe tavan etc.). Ușile de garaj secționale sunt, de asemenea, o variantă pentru care poți opta de la Alexiana Group

Dacă îți dorești să alegi varianta ușilor de garaj tip rulou, acestea vin cu câteva avantaje pe care cu siguranță trebuie să le iei în considerare. Ușile de acest tip pot fi completarea ca design la rulourile exterioare de la ferestre, disponibile și ele în cadrul companiei. Aceste uși sunt practice, iar rolurile lor sunt multiple. Pot izola cu ușurință fonic și termic, securizează spațiul din garaj, sunt foarte estetice și ușor de folosit. 

Uși de garaj secționale și personalizate pentru nevoile casei tale

Alexiana Group are mai multe opțiuni disponibile pentru clienți, respectiv uși de garaj secționale și personalizate. Ușile de garaj secționale sunt o altă alegere populară, ce pot transforma cu ușurință garajul într-un spațiu confortabil, modern și sigur. Sunt foarte trainice și estetice, îndeplinind facil toate aceste cerințe. Ușile de garaj de acest tip sunt practice și ușor de utilizat, fiind o alegere elegantă și funcțională. Izolează termic și acustic, iar disponibilitatea culorilor este una destul de mare.

De cealaltă parte, ușile de garaj personalizate sunt o idee perfectă pentru deținătorii garajelor și caselor ce vor să iasă din tipar. Aceste uși sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, ce permit ca aspectul lor să fie menținut pe o perioadă lungă de timp. Culorile vibrante și printul deosebit îți vor înfrumuseța întregul garaj!

Arie de acoperire mare

Alexiana Group pune la dispoziție aceleași servicii pentru toți clienții, din toată țara. Pe site poți vedea unde poți solicita ușile de garaj de înaltă calitate, ideale pentru orice spațiu. Se montează de către o echipă specializată, care să le asigure o funcționare perfectă.

Echipa poate fi contactată la:

www.alexiana.ro

[email protected]

0230560560

0755111222

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.