Cazul fetiței de 4 ani ucise în Arad: Tatăl vitreg și-a recunoscut fapta

0

Poliția Română a făcut publică o imagine din momentul reținerii bărbatului din Arad suspectat că și-a ucis fiica vitregă în vârstă de patru ani, trupul acesteia fiind găsit pe un câmp. Ulterior, acesta a recunoscut, în fața procurorilor, că a omorât-o pe fetiță.

”Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri”, se spune pe pagina de Facebook a Poliției Române.

A dat-o cu capul de pereți pentru că dorea să se joace cu el

O reprezentantă a parchetului a spus marți că tânărul a recunoscut că a ucis-o pe fetiță.

„Tatăl şi-a recunoscut fapta. A recunoscut în cadrul audierilor de marţi că s-a enervat, a fost deranjat de fetiţa concubinei sale care îl gâdila şi a vrut să se joace cu el. A dat-o cu capul de peretele din hol.

 

A observat că nu mai are puls, aşa că a pus trupul acesteia într-un geamantan, a luat un taximetru şi a dus cadavrul pe un teren viran.

 

Cu un alt taximetru s-a întors acasă. În călătorie l-a luat şi pe băiatul de trei ani, fratele victimei”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru News.ro.
Bărbatul urmează să fie prezentat, în cursul zilei de marţi, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Arad, cu propunere de arestare preventivă.
El este cercetat pentru violenţă în familie raportat la infracţiunea de omor şi profanare de cadavre sau morminte.

–––-

Tatăl vitreg al fetiţei fusese reţinut pentru 24 de ore. El ar fi spus la audieri, inițial, că micuța a murit după ce a căzut şi s-a lovit la cap în baie, iar el a pus trupul într-un geamantan şi l-a dus pe un teren viran.
Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, şi mama fetiţei au fost audiaţi luni seară.
Fetiţa avea patru ani şi mai avea un frate în vârstă de trei ani. Mama celor doi copii era însărcinată cu iubitul ei, iar săptămâna trecută a născut.

 

La momentul decesului fetiţei de patru ani, mama acesteia era în spital.