Ce au ajuns să facă vedetele pentru un bănuț în plus! Daniela Crudu face reclamă la vodcă, Dinu Maxer la zacuscă, iar Florin Petrescu la semințe de dovleac

0
10
Ce au ajuns să facă vedetele pentru un bănuț în plus! Daniela Crudu face reclamă la vodcă, Dinu Maxer la zacuscă, iar Florin Petrescu la semințe de dovleac

Daniela Crudu face reclamă la un brand de vodcă, într-un mod pe deplin încurajat de consumatori. ”Dacă te trezești luni dimineață cu vodka în patul tău, s-ar putea să fii în rai”, spune în spotul publicitar fosta asistentă de televiziune, aproape goală, ”acoperită” doar de sticle pline.

Anna Lesko își plătește mobila nouă din casă printr-un contract de imagine cu un producător de profil, iar spoturile cu spray-uri antitânțari vor intra în promovare în acestă primăvără, avându-l drept ”cobai” pe Cătălin Botezatu. Sunt doar câteva exemple de deal-uri care mai acoperă vedetelor în cauză din cheltuielile de zi cu zi.

Topul orașelor cu cei mai mulți miliardari din lume. Care este pe primul loc

 

Lista este completată de Monica Anghel, care face reclamă la curele bărbătești, Dinu Maxer promovează zacusca țărănească, Bianca Drăgușanu (care pare că mănâncă o data pe lună), și-a asociat imaginea cu un producător de burgeri, iar Andreea Bălan face reclamă la produse pentru igiena bebelușilor și combinații de cereale pentru copii.

De asemenea, Adelina Pestrițu la lenjerie pentru pat, iar Andreea Bănică și Anda Adam promovează un ceai pentru slăbit. De depare, cel mai inedit contract îl are comicul Florin Petrescu, care face reclamă la ”bomboane agricole”, așa cum sunt denumite popular semințele de floarea-soarelui ori cele de dovleac.

Ce sumă exorbitantă a oferit Guvernul pentru campania ”Poartă Mască”. Este vorba de câteva zeci de milioane de euro