Ce avere a ajuns să aibă în prezent rapper-ul Jay Z

Jay Z a scos o mulţime de hituri, are afaceri de succes şi este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi din lume. De-a lungul carierei sale, rapper-ul american a adunat o avere impresionantă, care creşte an de an, conform Radio Impuls.

Ce avere are rapper-ul Jay Z

Jay Z este rivalizează la capitolul avere între rapperi doar cu Kanye West, despre care Forbes a scris că are în conturi 1,3 miliarde de dolari.

Kanye West susţine însă că averea sa se ridică la peste 3 miliarde de dolari. Jay Z nu stă nici el deloc rău. Până în primăvara acestui an, Shawn Corey Carter, pe numele său real, avea câştiguri de 1 miliard de dolari. Însă Jay Z şi-a vândut platforma de streaming Tidal, către Square, compania deţinută de Jack Dorsey, cu nu mai puţin de 297 de milioane. Astfel, Jay Z deţine în acest moment o avere de 1,4 miliarde de dolari, susţine Forbes.

 

Ce avere a ajuns să aibă în prezent rapper-ul Jay Z

 

Rapper-ul a făcut un profit de 149 de milione de dolari cu Tidal, iar această afacere i-a adus şi un scaun în conducerea companiei Square, dar i-a rămas şi un mic procent din companie.

Deşi a lăsat muzica pe planul secund în ultimul timp, Jay Z face milioane în continuare, cu celelalte afaceri ale sale. Rapper-ul deţine o  parte din compania care produce şampania de lux Armand de Brignac. Doar o sticlă poate ajunge să coste câteva mii de dolari. În plus, Jay Z deţine şi firma producătoare de coniac D’Usse. O stică costă şi şase mii de dolari.

 

Ce avere a ajuns să aibă în prezent rapper-ul Jay Z

 

Nici soţia rapperului nu se poate plânge de bani. Beyonce este una dintre cele mai apreciate şi mai cunoscute cântăreţe din lume. Iar de-a lungul carierei sale a adunat o avere impresionantă, care se ridică la nu mai puţin de 400 de milioane de dolari. Aşadar, celebrul cuplu american are în conturi aproape 2 miliarde de dolari.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed