AcasăActualitateCe avere are Ion Țiriac. Miliardarul a fost întrecut de Daniel Dines

Ce avere are Ion Țiriac. Miliardarul a fost întrecut de Daniel Dines

Ce avere are Ion Țiriac. Miliardarul a fost întrecut de Daniel Dines. Ion Țiriac continuă să fie unul dintre cei mai bogați români, însă a fost întrecut de alte cifre mai mari.

Conform topului celor mai bogați oameni din România realizat de Forbes anul trecut, pe primul loc al ierarhiei se păstrează Daniel Dines, om de afaceri care deține o companie de software care dezvoltă platforme pentru automatizarea proceselor robotizate, cu o avere evaluată la nu mai puțin de 22.2 miliarde de lei.

Ce avere are Ion Țiriac. Miliardarul a fost întrecut de Daniel Dines

Pe locul doi se situează frații Dragoș și Adrian Pavăl, care au Dedeman, afacere în domeniul vânzării de materiale de construcție și amenajări interioare, care au o avere de 8.9 miliarde de lei.

Pe Ion Țiriac pe de altă parte îl regăsim de abia pe locul trei în topul celor mai bogați români. Miliardarul are mai multe afaceri cu imobiliare, sport, dar și automobile.

Ce avere are Ion Țiriac. Miliardarul a fost întrecut de Daniel Dines

Averea lui Ion Țiriac este estimată la 7.2 miliarde de lei, arată sursa citată.

După fostul mare tenismen o avem pe Ion Stoica și Matei Zaharia, afaceri în domeniul IT cu o avere de 4.5 miliarde de lei, iar pe locul cinci pe Anastasia Soare, afaceri în domeniul cosmeticelor cu o avere de 2.5 miliarde de lei.

Față de clasamentul din 2020, Ion Țiriac s-a menținut pe poziția a treia a clasamentului, însă averea sa a crescut considerabil, în ciuda pandemiei.

Concret, în urmă cu un an, averea lui Ion Țiriac era estimată la 6 miliarde de lei, cu 1.2 miliarde mai puțin decât în 2021.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.