Ce înseamnă președintele Iohannis pentru PNL? Ludovic Orban CUTREMURĂ scena politică

Preşedintele PNL, Ludovic Orban este de părere că Partidul Naţional Liberal nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis, dimpotrivă.

”Eu cred că Partidul Naţional Liberal nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis, dimpotrivă. Eu am convingerea că preşedintele PNL trebuie să fie ales de membrii PNL, cu mintea lor, cu gândirea lor şi cu sufletul lor. Eu cred că preşedintele PNL trebuie să fie îndatorat şi legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dumneavoastă, marea oaste a Partidului Naţional Liberal”, le-a transmis, vineri seară, Ludovic Orban liberalilor din judeţul Dâmboviţa.

Totodată, el mai adăugat că parteneriatul cu preşedintele va continua, după ce va câştiga alegerile interne.

Va fi același parteneriat

”Şi vă sigur că, după ce vom câştiga, va fi acelaşi parteneriat de succes cu preşedintele României, aşa cum a fost în toţi cei 4 ani de zile cât am fost preşedintele PNL şi am câştigat aproape toate bătăliile pe care le-am dus”, a mai afirmat liderul PNL.

Liderul PNL susţine că, de trei luni, trăieşte cea mai grea perioadă a vieţii.

”De trei luni, vă rog să mă credeţi, trăiesc cea mai grea perioadă a vieţii. Să vezi oameni care şterg toate postările din ultimii patru ani de zile, postări în care spuneau adevărul, nu mă lăudau, spuneau adevărul. Normal că m-au lăudat când am dărâmat Guvernul PSD reunind, practic, parlamentari din şase grupuri politice diferite împotriva unui partid care avea 47% în Parlament. Normal că te laudă lumea, recunoşteau adevărul”, a mai afirmat Ludovic Orban.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed