Ce meserii au avut Romică Țociu și Cornel Palade înainte să devină vedete?

La 68 de ani veteranul comic Cornel Palade este și astăzi  cu ochii pe ospătarii care îl servesc, apreciindu-le profesioniștilor grația prin bacșuri consistente. Defect profesional, prima calificare a artistului a fost cea de…ospătar.

Înainte să servească momente amuzante, fosta vedetă Antena 1 servea ”sprițuri” ca ospătar la un restaurant central din Piatra-Neamț. Palade a făcut și pregătire pentru meseria asta, a absolvit o școală de bucătari-ospătari, acasă, la Moinești, Jud. Bacău. Însă, până să fie ospătar calificat, Palade recunoaște sincer că a strâns ceva experiență de viață. A fost și fierar betonist, apoi a lucrat la o fabrică de hârtie înainte să ajungă angajat la Teatrul Muzical din Galați ”Nae Leonard„

PRIMA VEDETĂ din România care se vaccinează anti-covid. Are doi copii și nu are nicio teamă

Romică Țociu a lucrat în depoul CFR!

Și Romică Țociu s-a școlit în altă parte decât pe scenĂ. A muncit ca lăcătuș mecanic la CFR, acasă, la  Craiova. Cei doi, care formează un cuplu pe scenă de mai bine de 28 de ani, s-au întâlnit la un spectacol pe litoral iar ideea de a forma pe viitor o echipă i-a aparținut lui Gheorghe Gheorghiu, cel care a ”nășit” multe nume din zona artistică, printre care și formația Talisman. Palade și Țociu se cunoșteanu de la o brigadă artistică de actori amatori iar consacrarea au cunoscut-o în spectacolele Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” cu care au fost în zeci de turnee, în țară și străinătate.

Zoli Toth cântă la unul dintre cele mai grele instrumente din show biz-ul autohton. Cântărește ”doar” 270 kg și îl cară 5 persoane!

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed