Ce onorariu impresionant cere Vlăduța Lupău! Este în ultimele luni de sarcină și primește solicitări pe bandă rulantă

Vlăduța Lupău, în vârstă de 33 de ani, a devenit rapid una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică folclorică și de petrecere din România.

Originară din Șimleul Silvaniei, artista a reușit să își construiască o carieră de succes. În prezent este una dintre cele mai bine plătite soliste de pe scena muzicală românească.

O carieră de succes și bine plătită! Ce strategie de selecție a evenimentelor a adoptat

Cântăreața Vlăduța Lupău se află în ultimele luni de sarcină, dar acest lucru pare că nu a împiedicat-o să aibă o agendă plină de evenimente, fie ele publice sau private. Datorită cererii mari, cântăreața a adoptat o strategie prin care își selectează cu grijă aparițiile. Artista preferă să participe la mai puține spectacole, dar bine plătite.

Onorariu de 10.000 de euro pentru spectacolele Vlăduței Lupău

Ce onorariu impresionant cere Vlăduța Lupău! În medie, Vlăduța percepe un onorariu de aproximativ 5000 de euro pentru un program solo. Atunci când este acompaniată de formația sa, tariful poate ajunge la 10.000 de euro pentru două programe.

Exclusivitate și calitate în prestațiile artistice

Această strategie a transformat-o pe Vlăduța Lupău într-o prezență exclusivistă pe piața evenimentelor, astfel că nu toată lumea își mai permite să o invite la petreceri. Cu toate acestea, cei care reușesc să o aibă ca invitată la evenimentele lor se declară încântați de prestațiile ei. Artista are darul de a întreține atmosfera și de a ridica oamenii de la mese, aducându-le bucurie și energie.

Vlăduța Lupău, doctorița veterinarp devenit vedetă a muzicii

Vlăduța Lupău este căsătorită cu fostul fotbalist Adi Rusu și, pe lângă cariera sa muzicală, are o pregătire academică impresionantă. Artista a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară la Cluj-Napoca, urmând tradiția familiei sale, deoarece atât mama, cât și fratele său sunt medici veterinari. Consacrarea ei ca solistă de muzică folclorică a coincis cu ultimul an de facultate, demonstrând astfel că talentul său artistic este la fel de remarcabil ca și pregătirea sa profesională.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed