AcasăMoney&PeopleVlăduța Lupău își vinde hainele purtate deși este una dintre cele mai...

Vlăduța Lupău își vinde hainele purtate deși este una dintre cele mai bine plătite soliste din România. De ce nu vrea să le dea degeaba: ”Banii mei sunt munciți!”

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai solicitate și bogate soliste de muzică de petrecere românească. Și, în ciuda vieții extravagante din spatele scenei, solista tot mai face un ban cinstit, vâzându-și hainele de care s-a plictisit!

Fapt ce a intrigat o bună parte a comunității admiratorilor săi, artista alegându-se cu critici. Însă, de cealaltă parte, situația i-a amuzat pe colegii săi de breaslă, cei care știu mai mult decât impresarii ce venituri are Vlăduța de pe urma petrecerilor private.

Solista căsătorită cu Adi Rus, fostul portar al CFR Cluj, și care afișează o întreagă galerie de automobile de lux în mediul online, este de părere că a investit mult în imaginea și vestimentația sa și nu poate da degeaba articolele vestimentare de brand, mai ales rochiile de lux. Răspunzându-le celor cere întreabă de ce nu le donează, Vlăduța Lupău a avut o reacție hotărâtă.

Vlăduța Lupău își vinde hainele purtate deși este una dintre cele mai bine plătite soliste din România ”Am mai donat și nu au fost apreciate!”

Vlăduța LupăuVlăduța Lupău își vinde hainele purtate pe internet deși este una dintre cele mai bine plătite soliste din România

 ”Mulți mă întrebă prin mesaje de ce, la banii mei, nu donez hainele, de ce le vând. Ei bine, și banii mei sunt munciți și unele haine au fost destul de scumpe ca să ajungă la cineva care nu le apreciază sau care n-are unde să le poarte. Poate dau o rochie care a fost câteva mii de lei și persoana respectivă la care eu aș dona rochia poate nu are unde să o poarte“, spune Vlăduța Lupău care adaugă că, o ținută de lux donată, bunăoară o rochie de lux, ar fi nefolositoare pentru o persoană nevoiașă, mai ales că nu poate fi purtată zi de zi.


”Am donat la un moment dat multe pachete cu haine de-ale mele, de-ale lui Adi și nu au fost apreciate. Poate nu au fost brandurile preferate ale voastre, habar nu am. Și atunci m-am gândit să le vând”, a mai spus Vlăduța Lupău, una dintre cele mai bine plătite artiste din noul val al muzicii folclorice și de petrecere.

Frații Tate au angajat unul din faimoșii avocați ai celebrităților. Își pun speranțele în Tina Glandian, cea care i-a apărat pe Mike Tyson, Kesha ori Chris Brown

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.