Ce program are Profi Rusalii. Orarul pentru zilele de 20 și 21 iunie

0
57

Anul acesta de Rusalii, românii angajați la stat se bucură de zile libere, însă trebuie să știe și cum va fi influențat programul marilor magazine. Să aflăm deci ce program are Profi Rusalii.

O veste bună pentru români. Profi va funcționa după programul standard, astfel încât clienții magazinului își pot face cumpărăturile atât duminică, 20 iunie, cât și luni, 21 iunie, chiar dacă acestea au fost declarate zile libere legale începând din 2008.

Ce program are Profi Rusalii

Mai exact, cconducarea magazinelor Profi a stabilit un program special, însă de Rusalii lucrurile stau diferit, astfel că toate magazinele vor fi deschise și vor funcționa după orarul deja cunoscut.

Românii trebuie să știe că în general, magazinele Profi sunt deschise de la 07:00 și până la 22:00, însă programul poate să difere puțin în funcție de oraș. Întrucât lanțul de supermarketuri nu a anunțat un program special de Rusalii 2021, deci se păstrează orarul actual aferent fiecărui magazin din țară.

Pentru mai multe detalii despre ofertele Profi, dar și despre programul complet al magazinelor, puteți consulta site-ul oficial al magazinului.