Multimilionar dar și pensionar la stat Ce retribuție primește Cristian Tânțăreanu

Cristian Tânțăreanu  este cu adevărat un pensionar bogat. Înstăritul afacerist a împlinit 78 de ani și a reușit să le lase o avere circa 30 de milioane de euro băieților dar și nepoților săi.

Cândva excentricul personaj, Țânțăreanu a lăsat petrecerile aniversare fastuoase și s-a restras din viața publică preferând liniștea din satul pe care l-a ridicat de la zero, Paradisul Verde de la Corbeanca. Temându-se că va încheia socotelile cu viața după ce a aflat că e bolnav, afaceristul ce a făcut avere din imobiliare și construcții, a decis la notar ce se va întâmpla cu agoniseala sa. Singurul venit al lui Cristian Tânțăreanu a devenit pensia sa de la stat, după ce a lucrat ca inginer în construcții, una de 2.500 lei. Pensie de care este foarte mulțumit căci se caracterizează foarte chibzuit.

Cristian Tânțăreanu are o pensie de 2.500 de lei de la stat

 ”Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20, 30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro. Casele copiilor valorează fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat și în noul complex de evenimente”, spune Țânțăreanu, ce a vândut proprietăți de zeci de milioane pe cele 26 de hectare pe care a construit Paradisul Verde.

În anii ’90 a achiziționat terenurile cu prețuri incredibil de mici, 182 dolari pe hectar, cam cât două salarii medii în acea perioadă. ”Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai puţin. Ei sunt acționari egali în firmă. Toată averea este acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează De la stat eu primesc o pensie de 2.500 lei. Aș putea trăi cu banii ăștia. Poți să trăiești din cât ai”, a mai spus Țânțăreanu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed