Ce sumă a ajuns să ceară Theo Rose pentru un recital, după ce a devenit jurată la Vocea României! Și-a triplat onorariul

Apărută de niciunde direct în preferințele muzicale ale adolesceților și emisiuni de televiziune, Theo Rose a promovat, spre suprinderea multora, direct în banca juraților superproducției ”Vocea României”.

Cântăreața de muzică de petrecere (27 de ani), pe numele său Theodora Maria Diaconu, împarte același scaun cu Horia Brenciu  în talent show-ul sus amintit, oportunitate în baza căreia profită cât poate. 

Cântăreața ce a aterizat de la nunți și botezuri direct pe mari scene, Theo Rose și-a triplat  tariful pentru un recital, ajungând la 5000 de euro. În urmă cu doi ani, cântăreața cerea cu puțin peste 1000 de euro pentru un program muzical.

Ce sumă a ajuns să ceară Theo Rose pentru un recital după ce a devenit jurată la Vocea României: ”Nu sunt nici fixată să țin toți banii la ciorap

 În plus, noua vedetă Pro Tv care a devenit în acestă vară mămică, câștigă bani buni din campanii de imagine, recomandările pe conturile sale online fiind taxate între 500 și 1000 de euro, după cum chiar ea recunoaște: ”O serie de instastory plus tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed e 1200 de euro și o postare pe feed 950 de euro. Strâng banii pe care îi câștig și voi vedea ce o să fac cu ei. Îmi doresc o casă acum. Nu sunt nici fixată să țin toți banii la ciorap, pentru că banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar sunt chibzuită”, spune Theo Rose.
Nici salariul ca jurat la ”Vocea României” nu este unul mic, artistei revenindu-i peste 10.000 de euro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed