Ce sumă colosală a adus Lionel Messi clubului Inter Miami, de la venirea sa! Cu cât au ajuns să se vândă biletele la negru

Stabilirea fenomenalului Lionel Messi în Major Soccer League, după ce a semnat cu Inter Miami, a schimbat interesul americanilor pentru fotbalul.

 Cifrele au luat-o razna după venirea sa, jucătorul argentinian aducând clubului venituri de 265 de milioane de dolari din vânzări de bilete și din abonamente pe aplicația online care transmite meciurile echipei lui David Beckham (canal prepay care a atras circa 300.000 de abonamente noi). S-au epuizat tricourile de pe site-ul merchandising al clubului. Cât despre biletele la meciurile clubului, acestea au ajuns să se vândă pe piața neagră și cu 900 de dolari, chiar și în deplasări.

Ce sumă colosală a adus Lionel Messi clubului Inter Miami! Înainte de transferul superstarului planetei (36 de ani), Inter Miami avea o comunitate de 1 milion de urmăritori pe pagina de Instgram. În prezent contul numără peste 15 milioane de admiratori. Din păcate pentru fanii Inter Miami, clubul la juca luna septembrie fără vedeta sa, de care echipa este dependentă, acesta fiind convocat la meciurile naționalei Argentinei cu Ecuador și Bolivia.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed