Ce sume exorbitante plătesc unele vedete pentru educația copiilor lor. Minim 10.000 de euro este taxa anuală!

Sumele exorbitante pe care le plătesc unele vedete pentru educația copiilor lor. Școala a început mai devreme și în mediul privat, unde multe persoane cunoscute preferă să-și educe propriile odrasle.

De la 1000 de euro costă școlarizarea pentru fiecare copil pe care părinții îl vor la școli faimoase. Printre cei cu dare de mână, care plătesc fără să clipească pentru o educației mai atentă dată d eprofesori propriilor copii se numără Pepe, Valentina Pelinel și Cristi Borcea, Andra și Cătălin Măruță, Elena Băsescu ori Mihai Morar.

Eva și David, cei doi copii ai familiei Măruță sunt înscriși la o unitate privată de învățământ la care taxa de înscriere este de 1.150 de euro, iar taxele anuale ajung și la 14.400 de euro de copil. Sumele includ asigurarea elevilor, asistența academică, și biblioteca digitală. Gustările și transportul se achită separate.

Ce muncește Lucian Viziru, cândva vedetă a muzicii și televiziunii. S-a întors la ce știe să facă cel mai bine

Gabriela și Mihai Morar și-au înscris gemenele la o cunoscută școală private din Pipera, unde taxa lunară pentru ciclul gimanazial este de 1130 euro anual (13.560 euro anual de copil)*  Și mezina fostului președinte al României, Elena Băsescu are cei trei copii –Anais, Anastasia și Traian- la o școală privată cu criterii de performanță. Taxa de admitere este de 650 de euro pentru elev iar cheltuielile anuale încep de la 10.200 de euro * Ambele fete ale solistului Ionuț Pascu Pepe sunt înscrise la o școală privată unde taxa de înscriere este de 500 de euro, iar cea anuală începe de la 10.000 euro * Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au optat pentru fiul lor la o școală din Pipera, în apropierea domiciliului lor, unde taxa de școalarizare pentru școala primară începe de la 1145 euro pe lună.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed