AcasăMoney&PeopleCe sume încasează lunar fiica Andreei Esca. La 21 de ani, Alexia...

Ce sume încasează lunar fiica Andreei Esca. La 21 de ani, Alexia Eram are o afacere de succes

Fiica Andreei Esca dovedește fler în afaceri, calitate de care, cu siguranță tatăl său este mândru. La doar 21 de ani, Alexia Eram se poate lăuda cu venituri consistente din firma sa care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării.

Zonă aflată în strânsă lăgătură cu activitatea sa din mediul online. O afacere deloc modestă cu clienți celebri în domeniul comerical. Numai anul trecut fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram a avut profit de 900.000 lei (cca 180.000 de euro) conform datelor ANAF. Sigura angajată a propriei companii (Margot Production), la un calcul simplu Alexia ar avea un salariu lunar colosal, de circa 15.000 euro pe lună.

Gala Premiilor UNITER 2022. Virgil Ogășanu a primit Premiul pentru întreaga activitate

Ce sume încasează lunar fiica Andreei Esca. La 21 de ani, Alexia Eram are o afacere de succes

Ce sume încasează lunar fiica Andreei Esca. La 21 de ani, Alexia Eram are o afacere de succes

 ”Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, spune Alexia Eram care și-a cumpărat propria casă din proprii bani, la doar 20 de ani. Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!”, și-a manifestat bucuria Alexia Eram la achiziția apartamentului.

Ce salariu primește Dani Oțil de la ‘Neața! Mulți s-ar fi așteptat să fie mai mare

Ultimele Articole