AcasăMoney&PeopleCea mai bogată româncă, aniversată de J.Lo, Oprah, Kim Kardashian, Jessica Alba...

Cea mai bogată româncă, aniversată de J.Lo, Oprah, Kim Kardashian, Jessica Alba și Sharon Stone /FOTO! Anastasia Soare a serbat 25 de ani de când este ”regina sprâncenelor”

Anastasia Soare, cea mai bogată româncă, a organizat una dintre mai extravagante și exclusiviste petreceri la mansionul său din Beverly Hills, la câteva minute de ”cetatea filmului”, Hollywood.

Miliardara de origine română ce a revoluționat conceptul de estetică al vedetelor, în jurul căreia roiesc marile staruri ale showbizz-ului mondial, a sărbătorit 25 de ani e când este a deschis afacerea cosmetică ce a transformat-o în ”regina sprâncenelor”.

Cea mai bogată româncă le-a avut alături pe faimoasele Oprah Winfrey, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Heidi Klum, Sharon Stone, Jessica Alba, Priyanka Chopra sau Alessandra Ambrosio. Petrecerea de care vorbesc publicațiile vieții mondene de peste ocean vine după alta organizată de Anastasia Soare (în decembrie, cu ocazia zilei sale de naștere în decembrie a împlinit 66 de ani).

Cea mai bogată româncă, aniversată de J.Lo, Oprah, Kim Kardashian, Jessica Alba și Sharon Stone

Anastasia, cea care s-a ocupat de imaginea unor mari personalități politice și artistice precum Michelle Obama, Cindy Crawford ori Naomi Campbell, și-a câștigat o reputație extraordinară în industria frumuseții. Petrecerea constanțeancei ce se află în clasamentul special Forbes USA dedicat femeilor care și-au clădit afacerea prin propriile forțe (”Forbes America’s Richest Self-Made”, poziția 38, cu o avere estimată la 660 milioane de dolari), a fost ilustrată și de imagini postate de marile vedete feminine ce au fost prezente.

Povestea succesului Anastasiei Soare, cea care a redefinit estetica vedetelor de la Hollywood

Celebră în industria cosmeticelor și frumuseții, ascensiunea constănțencei Anastasia Soare a început în 1989, odată cu stabilirea sa în  Los Angeles. După doar trei ani de lucrat la un celebru salon de înfrumusețare și-a deschis propriul salon în Beverly Hills, iar, din 2000, propria linie de produse pentru îngrijitul sprâncenelor. În 2018, compania sa a primit o investiție masivă pentru dezvoltate din fondul privat TPG. Chiar dacă 2020 a fost cel mai slab an din istoria firmei (vânzările au scăzut cu 30%), nivelul afaceri româncei este unul colosal.

În 2019, antreprenoarea se clasa pe locul 21 în topul celor mai bogate femei care și-au clădit afacerea prin propriile forțe, înregistrând o avere de 1,2 miliarde de dolari.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.