”Ceaușescu” s-a luat și de miliardarul IOAN NICULAE. L-a făcut securist bătăuș

După ce Dumitru Dragomir a fost la un pas să sară la bătaie, același protestatar l-a agresat verbal în cursul zilei de joi, pe Ioan Niculae.

Ioan Niculae, victima agresorului lui Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a fost în mijlocul unui scandal, pe Calea Victoriei din București. Acesta a fost jignit insistent de către un protestatar care l-a așteptat în fața sediului B1 TV, unde Mitică Dragomir a participat la o emisiune. Fostul șef al LPF s-a abținut cu greu să nu sară la bătaie.

La o săptămână de la acel incident, Ioan Niculae a fost următoarea victimă a protestatarului respectiv. Patronul Astrei Giurgiu a fost prezentat pe pagina de Facebook a agresorului ca fiind „unul dintre foștii securiști bătăuși, cel care s-a îmbogățit după ’89 prin furt”.

Spre deosebire de Dumitru Dragomir, Ioan Niculae l-a ignorat pe protestatar. Acesta a schimbat câteva vorbe cu agresorul din Capitală, însă nu a reacționat nervos.

„Față de tine eu am muncit mult, nu am stat pe străzi să fac prostii”, i-a transmis Ioan Niculae, dar protestatarul nu s-a oprit și l-a acuzat de evaziune fiscală, furt și l-a numit „securist”.

 

Articolul integral pe PROSPORT

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed