Cel mai bătrân om din lume a murit. Avea 119 ani, bea cola și mânca dulciuri

A murit Kane Tanaka, cel mai bătrân om din lume. Conform presei din Japonia, avea 119 ani.

Anunțul a fost făcut ieri de prefectura din Fukuoka, de care aparținea azilul unde locuia, la 6 zile după decesul acesteia. Anul acesta, când a împlinit uimitoarea vârstă de 119 ani, a fost declarată cea mai vârstnică persoană din lume de Guinness World Records.

Kane Tanaka s-a născut pe 2 ianuarie în 1902 și a învins cancerul  în urmă cu 18 ani. La Jocurile Olimpice din 2020, Tanaka a fost desemnată una din persoanele emblematice care urmau să poarte torța însă, din cauza pandemiei a fost nevoită să se retragă. În luna sa viață, Kane Tanaka s-a trezit în fiecare dimineață la ora 6.00 și a administrat mai multe magazine. A fost pasionată de caligrafie  și matematică.

Marele actor Victor Rebengiuc va fi omagiat la Premiile GOPO, ”Oscarurile românești”

Kane Tanaka, cel mai bătrân om din lume, a murit. Nu a dus un stil de viață tocmai sănătos

Personalul azilului unde a locuit în ultimii ani au dat presei detalii despre stilul de viață al celei mai longevive japoneze, unul nu tocmai sănătos. Takana nu refuza ciocolata, mai bea și cola. Conform evidențelor, pesoana știută care a trăit cel mai mult de pe planetă a fost franțuzoaica Janne Calment care s-a stins din viața la 122 de ani (1997).

Cântăreața Emilia Ghinescu, afaceristă de succes. Și-a deschis o clinică pentru slăbit

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed