Cele mai mari salarii ale vedetelor de televiziune, între surse și adevăr!

Salariile vedetelor de televiziune au fost întotdeauna subiect de discuție și curiozitate.

Fanii vor să știe cât câștigă vedetele admirate, dar informațiile exacte sunt în multe cazuri ținute secret tocmai pentru a înteți discuțiile pe acestă temă. În continuare, vom analiza un top 10 al vedetelor cu cele mai mari salarii, conform articolelor de presă apărute în ultimii ani.

Fie că sunt exacte sau doar speculații, un lucru este cert: popularitatea și audiențele ridicate pe care aceste vedete le generează le asigură venituri considerabile

1. Andreea Esca

Andreea Esca este sinonimă cu Pro TV, unde și-a început cariera pe 1 decembrie 1995. Salariul ei a devenit legendar, fiind considerat cel mai mare din România. Se vehiculează că ar ajunge la 46.000 de euro pe lună, la care se adaugă diverse contracte de imagine. Deși Andreea a negat întotdeauna aceste zvonuri, popularitatea și fidelitatea ei față de Pro TV sunt indiscutabile.

2. Dan Negru

Dan Negru, cunoscut pentru spectacolele de Revelion la Antena 1, avea un salariu de 135.000 de euro pe sezon. Recent, a plecat la Kanal D pentru o sumă și mai mare. Pe lângă salariul de la televiziune, Negru câștigă și din diverse contracte de imagine și afaceri imobiliare.

3. Delia

Delia, unul dintre cei mai longevivi jurați de la iUmor, primește peste 15.000 de euro pe lună de la Antena 1. Acestora li se adaugă 10.000 de euro pentru fiecare concert și multiple contracte de imagine. Pentru o idee mai clară, în 2020, Delia a încasat aproximativ 9 milioane de lei de la Antena 1.

4/5 Andra & Cătălin Măruță

În calitate de jurat al emisiunii „Românii au Talent”, Andra încasează în jur de 15.000 de euro pe lună, iar când participa la „Vocea României” mai câștiga încă 10.000 de euro.

Soțul ei, Cătălin Măruță, primește 15.000 de euro pe lună la Pro TV de pe urma emisiunii sale magazin,  plus venituri substanțiale din podcastul său de pe YouTube. În plus face bani buni prezentând  evenimente private.

Cele mai mari salarii ale vedetelor de televiziune, între surse și adevăr!

6. Ștefan Bănică Jr.

Odinioară, Ștefan Bănică Jr. câștiga 25.000 de euro pe lună ca prezentator al emisiunii „Dansez pentru tine” la Pro TV. La „X Factor”, salariul său ar fi ajuns la 200.000 de euro pe sezon, iar alte producții, precum „Dancing on Ice” sau „Next Star”, i-au adus venituri suplimentare.

7/8. Răzvan Simion și Dani Oțil

Răzvan Simion și Dani Oțil, vedetele matinalului de la Antena 1, primesc câte 10.000 de euro lunar. Dani Oțil câștigă suplimentar din contracte publicitare și prezintă emisiunea „Power Couple România”.

9. Pavel Bartoș

Pavel Bartoș, îndrăgitul prezentator de la „Românii au Talent” și „Vocea României”, primește peste 15.000 de euro pe lună pentru aparițiile sale în cadrul emisiunii

10. Smiley

 Smiley încasează 150.000 de euro pe sezon (50.000 de euro pe lună) pentru participarea sa la „Românii au Talent” de la Pro TV. Popularitatea și prezența sa constantă pe micul ecran îl fac unul dintre cei mai bine plătiți artiști din România.

Cele mai mari salarii ale vedetelor de televiziune, între surse și adevăr!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed