Cât a mers darul la nunta rafinată a lui Răzvan Simion! ”100.000 de euro”, a dat din casă prezentatorul!

Nunta fastuoasă a lui Răzvan Simion din weekend: Detalii și dezvăluiri spectaculoase.

Cât a mers darul la nunta rafinată a lui Răzvan Simion! La final, „100.000 de euro”, a dezvăluit prezentatorul în direct, astăzi despre cât ar fi strâns din darul de nuntă. Răzvan Simion (43 de ani) a sărbătorit căsătoria cu Daliana Răducan în weekend, oferind o lecție de stil și rafinament pentru toți invitații, atent selecționați.

După trei ani de relație și parteneriat în afaceri, Răzvan și Daliana au invitat prietenii apropiați la o ceremonie intimă, desfășurată la etajul 25 al uneia dintre cele mai înalte clădiri din București. Locația impresionantă a oferit o priveliște de neuitat asupra orașului, iar meniul a fost unul de fine dining, eliminând tradiționalele sarmale și alte bucate românești.

Eleganță, lux și intimitate la etajul 25

Cuplul a ales să păstreze ceremonia restrânsă, anunțând vestea pe rețelele sociale doar după eveniment. Imaginile și mesajele distribuite au surprins fericirea și eleganța momentului. Restaurantul selectat este cunoscut pentru prețurile sale pe măsură, meniurile de brunch costând 350 de lei per persoană, iar invitații s-au bucurat de preparate și vinuri de top.

Atmosferă spectaculoasă animată de un cunoscut tenor

Un cunoscut wedding planner a orchestrat evenimentul, rezultând într-un decor spectaculos dominat de alb și auriu, cu accente de trandafiri roșii. Peretele destinat fotografiilor a fost decorat cu sute de hortensii albe, iar mesele au fost împodobite cu pahare și lumânări. Tenorul Alin Stoica a oferit un altfel de program muzical, în ton cu nivelul evenimentului.

Meniu exclusivit, cu caviar! Doar mâncare pentru o persoană a trecut de 2000 lei

Conform prețurilor restaurantului, meniul pentru o persoană a fost în jur de 1.500 de lei, însă cu adăugarea caviarului, vinurilor fine și altor delicatese, costul a urcat la aproximativ 3.000 de lei per persoană. Darul la nunta celor doi îndrăgostiți a fost estimat la cel puțin 2.000 de euro per cuplu.

Cât a mers darul la nunta rafinată a lui Răzvan Simion! ”100.000 de euro”, a dat din casă prezentatorul!

Dezvăluiri financiare și succes în mediul online

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează o echipă profitabilă și în mediul online, desfășurând numeroase contracte de publicitate. Simion a economisit pentru a avea nunta visurilor sale. Firma sa a obținut în ultimul an fiscal o cifră de afaceri de aproape 1,4 milioane de lei (aproape 300.000 de euro), raportând un profit net de 344.000 de lei (circa 70.000 de euro).

O poveste de succes, cu multe contracte semnate împreună

Răzvan Simion, care a mai avut o căsnicie de 15 ani și doi copii, Ianca și Tudor Ștefan, și-a găsit fericirea alături de Daliana Răducan. Nunta lor a fost nu doar un eveniment de neuitat, ci și o confirmare a succesului ce îl ca parteneri pe mai multe domenii.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed