AcasăMoney&PeopleCelebrele tricouri gri ale lui Zuckerberg nu sunt deloc ieftine. Par banale...

Celebrele tricouri gri ale lui Zuckerberg nu sunt deloc ieftine. Par banale însă costă o avere

Celebrele tricouri gri ale lui Zuckerberg nu sunt deloc ieftine. Miliardarul, co-fondatorul și președintele rețelei Facebook se identifică vestimentar cu acest gen de tricou, model pe care l-a făcut popular de când a intrat în elita influenților miliardari ai lumii.

Însă, în ciuda zvonurilor, acestea nu sunt luate chiar de la ”bazar”, iar simplul motiv că nu se mai desparte de acest model este că, astfel, transmite un mesaj. Anume că banii nu sunt cel mai important lucru din lume ci conexiunile și ideile oamenilor. T-shirt-urile sale gri, ce par complet banale, sunt fabricate de designerul Italian Brunello Cucinelli, iar fiecare costă circa 400 dolari americani. Pe piața din celebra zonă Sillicon Valley din California există și replici ale celebrelor tricouri gri ale lui Zuckerberg,  al căror preț pleacă de la 20$ și ajung la 40$.

Super Dacia lui Ceaușescu de 150 CP. Bolidul dictatorului avea dotări unice

Celebrele tricouri gri ale lui Zuckerberg nu sunt deloc ieftine. Ce părere are despre ele soția miliardarului, cea care îl îmbracă!

Într-un interviu dat pentru NBC News, soția miliardarului, totodată consiliera sa în materie de haine,  Priscila Chan a spus referitor la imaginea vestimetară a lui Zuckerberg: „Sunt mulţumită de orice vrea să poarte, atâta timp cât hainele sunt potrivite locului unde merge. Prin urmare, celebrul tricou lipsește la nunţi şi la petrecerile pentru copii. Dar în schimb poate purta orice vrea el, sunt pro-glugă. Mai degrabă sunt îngrijorată în ceea ce priveşte alimentaţia lui, decât stilul său vestimentar‟. Deși au devenit un accesoriu vestimentar căutat de admiratorii miliardarului din întreaga lume, celebrele tricouri gri ale lui Zuckerberg nu sunt deloc ieftine.

Dan Diaconescu se întoarce, dar nu pe micile ecrane! Îl puteți vedea contracost

 

 

Ultimele Articole