Celebrul actor Liam Neeson la final de carieră! Se pensionează la 68 de ani.”Voi pune punct carierei mele de bătăuş şi justiţiar nemilos”

După ce a dat lovitura în 2008 cu primul film din seria ”Taken”, în care joacă rolul lui Bryan Mills, un fost agent secret care îi vânează pe răpitorii fiicei sale, Neeson recunoaşte că la 68 de ani ”nu se mai vede împărţind pumni şi picioare în jurul său”. 

Liam Neeson s-a născut la 7 iunie 1952 în Ballymena, Regatul Unit al Marii Britanii, şi a fost căsătorit cu actrița Natasha Richardson între 1994 şi 2009. Acesta a murit, în Canada, în urma traumatismelor după un accident de schi.
Cei doi băieţi ai lui Neeson, Michael, de 25 de ani, şi Daniel, de 24 de ani, se pregătesc să devină la rândul lor actori, având în vedere că, după moartea mamei lor, copilăria și adolescența au petrecut-o pe platoruile de filmare. Din seria de filme de acţiune în care a jucat Liam Neeson amintim ”Lista lui Schindler” (1993), ”Taken” (2008), ”Taken 2” (2012), ”The Grey” (2011), ”Star Wars Episode I –The Phantom Menece” și ”Episode II-Attack of the Clones”, ”K-19: The Widowmaker” şi ”Cold Pursuit” (2019).

Mihai Trăistariu deplânge situația disperată din muzica românescă: ”O solistă s-a apucat de videochat, un coleg a devenit vânzător”

Liam Neeson are o avere estimată la 145 de milioane de dolari şi speră ca această decizie să îl ajute să îşi organizeze altfel viaţa de acum încolo.  ”Voi împlini  69 în acest an. Dacă pandemia ne va permite, voi continua filmările la ultimele mele două filme de acţiune şi apoi voi pune punct carierei mele de bătăuş şi justiţiar nemilos”, a glumit britanicul.

”Îmi place că bat actori care au jumătate din vârsta mea, dar din păcate trebuie să accept că vârsta începe să îşi lase amprenta pe chipul meu”, a punctat Neeson.

Gigi Becali anunță că a găsit medicamentul minune împotriva COVID-19! ”Este cel mai tratament și îl am doar eu”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri