AcasăMoney&PeopleMihai Trăistariu deplânge situația disperată din muzica românescă: ”O solistă s-a apucat...

Mihai Trăistariu deplânge situația disperată din muzica românescă: ”O solistă s-a apucat de videochat, un coleg a devenit vânzător”

”Vaccinul nu-l fac de plăcere, ci de nevoie! Dacă virusul nu dispare, noi, artiștii trebuie să ne reprofilam. Nu m-aș fi vaccinat niciodată dacă nu aș fi fost forțat de împrejurări. Așa cum nu m-am testat niciodată până acum și am pierdut o vacanță în Grecia din cauza asta. N-am zis niciodată că virusul nu există. Chiar am vreo 50 de cunoștințe care au făcut boala. Vreo 40 n-au avut niciun simptom, iar ceilalți 10 au avut manifestări ale bolii, dar trăiesc și astăzi. Bătrânii sunt cu risc și bolnavii. Ei ar trebui să stea acasă. Nu obligați, ci să li se recomande. Nu putem bloca toată omenirea pentru ei. Altfel noi, cei tineri, murim de foame”, este de parere solistul campion la participări la selecțiile naționale Eurovision.

Câți bani încasează vedetele de la Survivor România? Cine primește cel mai mult

Mihai Trăistariu: ”O altă colegă cântăcioasă face videochat în perioada asta ca să-și cumpere de mâncare

Sunetiștii, impresarii, actorii, dansatorii și miile de persoane din spatele scenei sunt îngrozite că trebuie să renunțe la meseria practicată o viață, pentru că nu mai au ce mânca. Nu e de joacă! Eu sunt un norocos pentru că sunt un tip întreprinzător și n-am depins niciodată de banii din concerte. 90% însă din artiști sunt acum la pământ! Am întâlnit deja un coleg – artist, care lucrează ca bodyguard la un market. Nu e posibil așa ceva. Iar omul când m-a văzut, a lasat capul în jos, rușinat. Un coleg de breaslă vinde viori. Un altul s-a făcut vânzător la o alimentară de cartier. O altă colegă cântăcioasă face videochat în perioada asta ca să-și cumpere de mâncare. E groaznică pentru un artist această perioadă. În această situație ne-au adus restricțiile și carantina. Am ajuns la capătul puterilor”, a adăugat artistul nerăbdător să se injecteze cu serul anti-Covid-19.

”Specialiștii mondiali zic cam așa: dacă nu se vaccinează cel puțin 70 la sută din populația globului, vaccinarea în masă e inutilă și nu mai scăpăm de virus niciodată. Și-atunci, matematic vorbind, pentru mine ca artist sunt doar două soluții ca să pot cânta din nou: ori mă vaccinez cu ochii închiși și sper c-o s-o facă toată planeta și se stinge pandemia în doi-trei ani, după care putem concerta, ori mă mut la Dubai sau într-una din cele patru țări care nu au impus restricții și trăiesc liber. Dar continui acolo cu business-urile mele, cântatul rămânând doar o amintire. Vaccinați-vă! Cu încredere! Nu moare nimeni și nici nu-ți bagă nimeni cipuri”, încearcă să fie convingător Trăistariu.

Ce meserii au avut vedetele noastre înainte de celebritate! Vânzătoare, taximetristă, dactilografă ori animatoare

Ultimele Articole