Charlotte, fiica lui Ilie Năstase declară nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani! ”Mi-a spus că o să-l mai văd o dată până moare”

Charlotte, frumoasa fiică adoptivă a lui Ilie Năstase a stârnit un val de rumoare după ce și-a deschis și promovat un cont pe o platformă pentru adulți.
Contactată, tânăra americană (32 de ani) a spus că a ales să-și facă un cont pe OnlyFans care să genereze venituri deoarece nu e sprijinită de mama sa, mai ales de Ilie Năstase, pe care nu l-a mai văzut de 14 ani. ”Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”, a spus Charlotte Năstase pentru ziare.com. „Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas. Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte”, sunt declarațiile uimitoare are fiicei adoptive a lui Ilie Năstase.

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase declară nu și-a mai văzut tatăl de la 18 ani!

Cătălin Botezatu, țeapă de sute de mii de euro: ”O să-l dau în judecată”

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase declară nu și-a mai văzut tatăl de la 18 ani!
Gemenii Charlotte (32 de ani) și Nicholas sunt copii lui Ilie Năstase pe care i-a infiat în 1986 și au rămas în grija mamei lor după divorțul marelui temismen cu Adelaide Alexandra King la New York. Ilie Năstase (75 de ani) mai are trei fete, pe Nathalie (46 de ani), care acum locuiește în Spania și Emma și Aleessia, din căsătoria cu Amalia Năstase.
OnlyFans, unde și-a făcut cont Charlotte Năstase, a devenit una din marile platforme de conținut chiar erotic din întreaga lume. Platforma nu este chiar un studio de videochat însă doritorii plătesc pentru conținut un abonament lunar, care pleacă de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari.

Ce avere a strâns Țăndărică în cariera sa: ”Am și cheltuit mult”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed